Αθλητισμός

Κούτας: Ο επιχειρηματίας που βάζει χρήματα σε όλα τα τμήματα της ΑΕΚ

Κούτας: Ο επιχειρηματίας που βάζει χρήματα σε όλα τα τμήματα της ΑΕΚ
Ο Χάρης Κούτας και η αγάπη του για την ΑΕΚ.

Ο Χάρης Κούτας είναι ένας από τους ανθρώπους που αγαπά την ΑΕΚ και ουκ ολίγες φορές έχει βάλει το χέρι στην τσέπη για να βοηθήσει οικονομικά όλα τα τμήματα της ομάδας. Μάλιστα, πλέον είναι και επισήμως μέτοχος του τμήματος μπάσκετ, έχοντας αποκτήσει ένα ποσοστό των μετοχών της ΚΑΕ.

Ο Χάρης Κούτας, είναι ιδρυτικό μέλος και Διευθύνων Σύμβουλος του Group Lysys, το οποίο έχει θέση κορυφαίου παίκτη στη Μέση Ανατολή και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη στο χώρο των Συστημάτων Ολοκλήρωσης. Κατέχει μεταπτυχιακό στη Διεθνή Οικονομία και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο.

Επιπλέον, είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Encode SA, παγκόσμιου ηγέτη και πρωτοπόρου στην Ασφάλεια του Κυβερνοχώρου, την οποία απέκτησε η Lysys το 2013.

Από το 2015 έχει τη θέση του Country Manager της Ravago Greece, μιας πολυεθνικής με ετήσιο κύκλο εργασιών στην Ελλάδα που ξεπερνά τα €250 εκατ.

Η εμπλοκή του με την ΑΕΚ

Η ενασχόλησή του με την ΑΕΚ κρατά εδώ και αρκετό καιρό, αφού υπήρξε βασικός χρηματοδότης της Ερασιτεχνικής ομάδας. Αδυναμία του είναι το βόλεϊ, ωστόσο τα τελευταία χρόνια απασχολείται με το τμήμα του μπάσκετ.

Ωστόσο, να σημειωθεί ότι είναι και στενός συνεργάτης του Μάκη Αγγελόπουλου καθώς τους συνδέει φιλία ετών.

Ο Χάρης Κουτάς λοιπόν, αποτελεί μέτοχο του τμήματος μπάσκετ, συμβάλλοντας στην χρηματοδότηση του πρότζεκτ της «Βασίλισσας».

Δεν μπορούσε να λείψει από το ποδόσφαιρο

Όπως είπαμε, η αγάπη του για την Ένωση είναι μεγάλη και στο άκουσμα της “Αγιάς Σοφιάς” δεν θα μπορούσε να μείνει ασυγκίνητος.

Έτσι, έβαλε και αυτός το λιθαράκι του προκειμένου η ΑΕΚ να επιστρέψει σπίτι της. Μάλιστα και ο πρόεδρος της Ένωσης, Δημήτρης Μελισσανίδης τον έχει αναφέρει μάλιστα σε δημόσια τοποθέτησή του, μαζί με τους Πέτρο Παππά και Πόλυ Χατζηϊωάννου.

Καταληκτικά, έχει ενδιαφέρον να τονίσουμε ότι μόλις χθες η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ανακοίνωσε την έγκρισή της στην απόκτηση από τον Κουτά, μικρού ποσοστού μετοχών της ΚΑΕ ΑΕΚ. Και συγκεκριμένα ποσοστού της τάξης του 2,04%. Το οποίο, ωστόσο, είναι ανεπαίσθητο σχέση με την προσφορά του στην Ενωση.

Η απόφαση της ΕΕΑ για τις μετοχές του Χάρη Κουτά:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments