Ζώδια

Τσιγγάνικη Τράπουλα – Ζώδια και ερωτικές σχέσεις (12-15/10/18)

Τσιγγάνικη Τράπουλα – Ζώδια και ερωτικές σχέσεις (12-15/10/18)
Οι ερωτικές προβλέψεις των ζωδίων από την τσιγγάνικη τράπουλα.

Τσιγγάνικη Τράπουλα – Ζώδια και ερωτικές σχέσεις (12-15/10/18)

Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 3 ήμερο Τσιγγάνικη τράπουλα πιο αναλυτικά:

Κριός: 4 Καρό

Εσείς εστιάζετε πολύ αυτόν τον καιρό, στο πως θα κρατήσετε το καλό και ποιοτικό κλίμα, μέσα στον δεσμό σας. Αυτό είναι και κάτι που ο άνθρωπος σας ήδη το εκτιμά πολύ.

Ταύρος: 3 Σπαθί

Είναι σπάνιο για εσάς, να ερωτευτείτε με την καρδιά σας. Αυτό όμως τώρα σε πολλούς από εσάς συμβαίνει. Οι μέρες θα φέρουν συναντήσεις και επικοινωνίες, που θα φέρουν και εξελίξεις καλές.

Δίδυμοι: 6 Κούπα

Κλασσικά και φυσικά, είστε και πάλι μπλεγμένοι μέσα σε δύο τουλάχιστον παράλληλες καταστάσεις, που δεν σας αφήνουν να απολαύσετε τίποτα. Αυτό είναι και δική σας επιλογή, μέχρι που θα το αντέξετε.

Καρκίνος: 7 Καρό

Τα μάτια δεν λένε ποτέ ψέματα. Στους χώρους που κινείστε υπάρχει ένα πρόσωπο που σας κοιτά περίεργα. Το καλό είναι ότι υπάρχει μια καλή επικοινωνία που θα εξελιχθεί …σε αισθηματική.

Λέων: 5 Σπαθί

Έχετε μπερδέψει την φιλία με τον έρωτα. Σαφώς και δεν φταίτε μόνο εσείς αλλά και η άλλη πλευρά, που δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει τι αποζητά. Αυτό θα το βρείτε μαζί μόνο.

Παρθένος: 7 Κούπα

Υπάρχει μια μόνιμη βαβούρα και ένταση μέσα στον γάμο – σχέση σας, που πρέπει να τελειώσει. Όποιο και να είναι το πρόβλημα σας, θα πρέπει να το λύσετε με το συντροφικό σας ταίρι.

Ζυγός: 4 Μπαστούνι

Δεν θα δώσετε σε κανέναν, ούτε από το παρόν ούτε από το παρελθόν άλλο χρόνο για να σας κοιτά και να μην κάνει τελικά τίποτα παραπάνω. Αποστάσεις και φλερτ αδιέξοδα δεν σας αφορούν.

Σκορπιός: 9 Καρό

Το ταίρι σας, κάθε φορά που του λέτε κάτι για το μέλλον σας, δεν σας απαντά κάτι συγκεκριμένο. Αντιθέτως πάντα σας παραπέμπει σε πρακτικά – οικονομικά του προβλήματα, που είναι το κύριο εμπόδιο.

Τοξότης: 9 Κούπα

Μην στοχεύετε ερωτικά, σε άτομα που ξέρετε ότι μόλις έχουν βγει – χωρίσει από σχέση! Δεν είστε εσείς που θα κάνετε το σωσίβιο για κανέναν. Δώστε χρόνο καλύτερα.

Αιγόκερως: 8 Σπαθί

Είναι μέσα στο μυαλό σας, μια εμμονή με το πρώην σας! Μπορεί να έχει περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά περιέργως ακόμη δεν έχετε σταματήσει να τον αγαπάτε.

Υδροχόος: 5 Μπαστούνι

Η εβδομάδα, που έρχεται θα έχει πολλές και σημαντικές εκπλήξεις για τον δεσμό σας. Κάτι ευχάριστο θα έρθει από τον σύντροφο σας, που θα μιλά για κοινό πια μέλλον.

Ιχθείς: 10 Καρό

Ξέρετε ότι μέσα στον εργασιακό σας κύκλο, υπάρχουν πολλοί που σας θέλουν. Αυτό που δεν ξέρετε, είναι ότι όλοι έχουν δεσμεύσεις και αυτό είναι ένα μόνο παιχνίδι επιφανειακό.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments