Ζώδια

Αστρολογία 13/10: Οι όψεις της ημέρας – Πώς επηρεάζονται τα ζώδια

Αστρολογία 13/10: Οι όψεις της ημέρας – Πώς επηρεάζονται τα ζώδια
Αστρολόγος προβλέψεις 13/10 Σάββατο.

Αστρολογία 13/10: Οι όψεις της ημέρας – Πώς επηρεάζονται τα ζώδια

Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο Κρόνος βρίσκεται στον Αιγόκερω και εστιάζει την προσοχή σας σε όσα πρέπει να διεκπεραιωθούν.

Η Σελήνη είναι στον Τοξότη, απ’ όπου σας οπλίζει με ενέργεια και χρόνο να βρίσκεστε εκεί που θέλετε! Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα περίοδος. Θα νιώσετε σαν να κάνετε στροφή στην παράδοση, προκειμένου να την προσαρμόσετε στο παρόν που αλλάζει συνεχώς.

Η Αφροδίτη διασχίζει ανάδρομη τον Σκορπιό. Ίσως να φέρνει στην επιφάνεια κάποιες βαθιές και παλιές αντιλήψεις σας, που νιώθετε ότι πρέπει να εκσυγχρονιστούν. Βιώνετε μια φάση ουσιαστικής προσωπικής σας βελτίωσης και κάθαρσης!

Σήμερα Σάββατο θα επανεξετάσετε ή θα κάνετε ενέργειες για καθήκοντα και δεσμεύσεις που σας έχουν διαφύγει ή έχετε ξεχάσει. Σε γενικές γραμμές, θα έχουν σχέση με τη ζωή στο σπίτι σας ή με κάποια ιδιοκτησία σας. Πιθανόν πολλοί από εσάς σήμερα να έχετε μια συνομιλία με μια γυναίκα που σχετίζεται με χρήματα ή γενικώς οικονομικά θέματα.

Η σημερινή μέρα σηματοδοτείται από κάποιο σημαντικό γεγονός ή μια συνάντηση με έναν άντρα που πιθανόν γεννήθηκε στα ζώδια του Ζυγού, του Υδροχόου ή των Διδύμων. Υπάρχει η πιθανότητα να κάνετε μια επίσκεψη στο σπίτι κάποιου που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας ή σε κάποιο νοσοκομείο. Οι συναντήσεις που θα γίνουν σήμερα θα είναι σημαντικές για τα γεγονότα των επόμενων ημερών.

  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, στρέψτε σήμερα την προσοχή σας στην αναζήτηση μιας λογικής και διπλωματικής λύσης για να βγείτε από κάποιες δυσάρεστες καταστάσεις. Αποφύγετε να ακολουθήσετε τυφλά οποιαδήποτε συμβουλή ή πρόταση. Σήμερα βασιστείτε περισσότερο στη δική σας εμπειρία και διαίσθηση.
  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα μην αγνοήσετε τις συζητήσεις με τους άνδρες που θα προσπαθήσουν να σας δώσουν χρήσιμες συμβουλές για την περίπτωσή σας. Τυχόν συγκρούσεις θα στρέψουν σημαντικούς ανθρώπους εναντίον σας και τα λόγια που θα πείτε δεν θα ξεχαστούν εύκολα. Να είστε διακριτικοί στις σχέσεις σας με τα άτομα που έχουν γεννηθεί στα ζώδια του Αιγόκερω, της Παρθένου ή του Ταύρου.
  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, το Σάββατο θα έχετε επικεντρωμένη την προσοχή σας στην οργάνωση και τη σταθεροποίηση των οικονομικών σας υποθέσεων. Θα πραγματοποιήσετε σημαντικές συνομιλίες με την οικογένεια σας για οικονομικά ζητήματα, για τα επερχόμενα έξοδα και τις πληρωμές. Δεν θα συμβούν όλα όπως τα θέλετε, και θα υπάρξουν στιγμές θλίψης ή εναλλαγές διάθεσης.
  • Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα έχετε την επιθυμία να περάσετε περισσότερο χρόνο με τους φίλους σας, πράγμα που φυσικά θα σας κοστίσει περισσότερο οικονομικά. Να φανείτε λογικοί και να μην ξοδεύετε περισσότερο από ό, τι μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Οι συγκρούσεις με άτομα που είναι σημαντικά για εσάς αλλά έχουν διαφορετικές απόψεις, μπορεί να οδηγήσουν σε «πάγωμα» ή διακοπή των σχέσεων σας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments