Άντρας

Ανεβάζει τη θερμοκρασία: Η πιο εντυπωσιακή μετεωρολόγος της Ελλάδας είναι και πάλι εδώ (pics)

Ανεβάζει τη θερμοκρασία: Η πιο εντυπωσιακή μετεωρολόγος της Ελλάδας είναι και πάλι εδώ (pics)
Δείτε την και διαβάστε για τη νέα της επιχειρηματική προσπάθεια.

Ένα εξαιρετικό επιστημονικό διαδικτυακό εγχείρημα ξεκίνησε πριν λίγες ώρες στην κυριολεξία. Πρόκειται για το νέο site πρόβλεψης καιρού MyWeatherPro.com, το οποίο αναμένεται να πρωταγωνιστήσει τους επόμενους μήνες στον κλάδο του.

Διαβάστε το μήνυμα των υπευθύνων λειτουργίας του site:

Σας καλωσορίζουμε στο MyWeatherPro.com. Πρόκειται για μια επιστημονική ιστοσελίδα πρόγνωσης καιρού και διάφορων θεμάτων, που αφορούν άμεσα ή έμμεσα την επιστήμη της μετεωρολογίας και του περιβάλλοντος. Αξίζει να τονίσουμε ότι, δε μιλάμε για έναν ερασιτεχνικό, αλλά άκρως επαγγελματικό ιστότοπο, με υψηλές επιστημονικές προδιαγραφές.

Η ομάδα μας, απαρτίζεται από επαγγελματίες, πτυχιούχους μετεωρολόγους-περιβαλλοντολόγους, με πολυετή πείρα στον εν λόγω τομέα.

Ο διαδικτυακός τόπος «MyWeatherPro.com», χρησιμοποιεί τελευταίας γενιάς Aριθμητικά Μετεωρολογικά Mοντέλα με τα οποία παράγει δεδομένα για την πρόγνωση του καιρού σε πολύ υψηλή οριζόντια και κατακόρυφη ανάλυση, καλύπτοντας όλη την Ευρώπη.

Τα δεδομένα μας ανανεώνονται 2 φορές την ημέρα για την Ευρώπη, για πρόγνωση 7 ημερών (168 ώρες) και 4 φορές την ημέρα για την Ελλάδα, για πρόγνωση 5 ημερών (120 ώρες). Για την πρόγνωση του ύψους κύματος στη θάλασσα χρησιμοποιούμε εξειδικευμένο κυματικό μοντέλο, το οποίο ανανεώνει 2 φορές την ημέρα, για 5 ημέρες πρόγνωση (120 ώρες).

Πειραματικά εφαρμόζουμε παγκόσμιο μοντέλο πρόγνωσης καιρού σε ανάλυση 70 χιλιομέτρων, για πρόγνωση 20 ημερών (480 ώρες).

Πιο συγκεκριμένα, στα πλαίσια της ερευνητικής δραστηριότητας της ομάδας μας, έχουμε διαμορφώσει το υπολογιστικό σύστημα του μοντέλου κατά τρόπο τέτοιο ώστε, εκτός από τις παρατηρήσεις των μετεωρολογικών σταθμών, τις ραδιοβολίσεις και τις δορυφορικές μετρήσεις, να λαμβάνει επιπλέον κλιματολογικά δεδομένα, προκειμένου να διαμορφώνουμε μια ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗ τάση στη διάταξη των βαρομετρικών συστημάτων σε ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ κλίμακα.

Στον τελικό χρήστη, τα δεδομένα φτάνουν είτε με τη μορφή εικονιδίων καιρού για οποιαδήποτε περιοχή επιλεγεί, είτε με τη μορφή χαρτών καιρού για ένα σύνολο μετεωρολογικών παραμέτρων που είναι απολύτως απαραίτητες για την πρόγνωση του καιρού, ειδικά για τον επαγγελματία μετεωρολόγο και όχι μόνο.

Επομένως, η ιστοσελίδα δεν απευθύνεται μόνο στο ευρύ κοινό, αλλά και σε επαγγελματίες μετεωρολόγους, καθώς και υπηρεσίες/επιχειρήσεις πάσης φύσεως, για τις οποίες η γνώση των καιρικών συνθηκών αποτελεί αναπόσπαστο και απαραίτητο στοιχείο.

Παράλληλα, έχει σκοπίμως σχεδιαστεί με όσο το δυνατόν πιο απλουστευμένο design, έτσι ώστε να είναι απλή, κατανοητή και εύχρηστη σε οποιονδήποτε χρήστη. Ελπίζουμε να σας αφήσουμε ικανοποιημένους με το αποτέλεσμα.

Τα σχόλια και οι παρατηρήσεις σχετικά με την ιστοσελίδα μας, είναι ευχαρίστως αποδεκτά και ιδιαίτερα σημαντικά, καθώς μας βοηθούν να γινόμαστε καλύτεροι!

Για οποιαδήποτε πληροφορία / διευκρίνιση, είμαστε στη διάθεσή σας.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας!

Με εκτίμηση, Πάττυ Δ. Σπηλιωτοπούλου

Φυσικός – Μετεωρολόγος

Founder/CEO/Owner MyWeatherPro.com

Klearhos Marousakis Φυσικός – Μετεωρολόγος

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments