Αθλητισμός

Ο Παναγιώτης Ρέτσος και η περιπέτειά του

Ο Παναγιώτης Ρέτσος και η περιπέτειά του
Οι τραυματισμοί τον έχουν φέρει πίσω, αλλά ο Παναγιώτης Ρέτσος ετοιμάζεται για την επιστροφή του.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος μέχρι στιγμής είναι ίσως ένας εκ των πιο άτυχων ποδοσφαιριστών της Ευρώπης, καθώς αν και η ομάδα του είχε πολλά πλάνα για αυτόν, η τύχη του επιφύλασσε διαφορετικά σχέδια. Η τελευταία του συμμετοχή σε επίσημο παιχνίδι έγινε στις 5 Μαΐου, όταν για την προτελευταία αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα η Λεβερκούζεν δοκιμαζόταν στη Βρέμη κόντρα στη Βέρντερ.

Τον Αύγουστο ενώ η Μπάγερ βρισκόταν στην Αυστρία για φιλικές αναμετρήσεις ο Ρέτσος υπέστη θλάση στο δικέφαλο η οποία τον κράτησε εκτός γηπέδων έως τα μέσα Σεπτεμβρίου. Τότε νέα κακοτυχία χτύπησε την «πόρτα» του νεαρού άσου, καθώς ένας νέος μυϊκός τραυματισμός -αυτή τη φορά στον προσαγωγό- τον έθεσε εκ νέου νοκ άουτ.

Μάλιστα ο τραυματισμός προήλθε πιθανότατα μετά από από τις ασκήσεις ενδυνάμωσης (βάρη) που είχαν εντάξει στο πρόγραμμα του, οι γυμναστές της Μπάγερ.

Κάπως έτσι βρισκόμαστε πλέον στα μέσα Οκτώβριου και ο Ρέτσος δεν μετράει ούτε μια συμμετοχή τη νέα σεζόν με την ομάδα του. Ωστόσο στα 15 επίσημα παιχνίδια των «ασπιρινών» σε όλες τις διοργανώσεις που απομένουν μέχρι τα Χριστούγεννα, ο 20χρονος θα μπορέσει να βρει τον απαραίτητο χρόνο που χρειάζεται ούτως ώστε να γίνει και πάλι μέλος της αρχικής ενδεκάδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments