Αθλητισμός

Ολλανδία – Γερμανία: “Οράνιε” από τα παλιά, 3-0 τους Γερμανούς (vid)

Ολλανδία – Γερμανία: “Οράνιε” από τα παλιά, 3-0 τους Γερμανούς (vid)
Ολλανδία - Γερμανία: Με γκολ των Φαν Ντάικ, Ντεπάι και Βαϊνάλντουμ, η Ολλανδία επικράτησε με σκορ 3-0 της Γερμανίας στο Johan Cruyff Arena.

Ολλανδία – Γερμανία: Ιπτάμενοι Ολλανδοί, που θύμισαν τους παλιούς καλούς “οράνιε” και συνέτριψαν με 3-0 τη Γερμανία.

Με τον Ρόλαντ Κούμαν στον πάγκο της και επιχειρώντας να χτίσει την ομάδα που θα την επαναφέρει στις μεγάλες διοργανώσεις, η Ολλανδία επικράτησε με το εμφατικό 3-0 της Γερμανίας στην Johan Cruyff Arena.

Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Group 1 της πρώτης κατηγορίας του Nations League, με τους “οράνιε” σε κέφια και τους Γερμανούς να δείχνουν πως ακόμη τελούν υπό σύγχυση μετά την αποτυχία στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Ο Φαν Ντάικ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα στην Johan Cruyff Arena, με την Ολλανδία να διατηρεί το προβάδισμα της μέχρι την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η είσοδος των Σανέ και Ντράξλερ στο ματς έκανε περισσότερη επικίνδυνη την Γερμανία, ωστόσο ήταν οι Ολλανδοί που σημάδεψαν σωστά άλλες δύο φορές. Πρώτα με τον Ντεπάι στο 87′ και μετά με τον Βαϊνάλντουμ στις καθυστερήσεις για το τελικό 3-0!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments