Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Πως διαμορφώνονται οι ισορροπίες στη μεσαία γραμμή

Ολυμπιακός: Πως διαμορφώνονται οι ισορροπίες στη μεσαία γραμμή
Ο Ολυμπιακός έχει πληθώρα επιλογών και ο Μαρτίνς θέλει να τους ικανοποιήσει όλους.

Στον Ολυμπιακό έχουν ένα ρόστερ γεμάτο σε κάθε θέση και ιδιαίτερα στη μεσαία γραμμή, υπάρχουν φορές που ο Μαρτίνς δεν ξέρει ποιον να χρησιμοποιήσει και ποιον να αφήσει εκτός.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής υπάρχει για παράδειγμα μία εξάδα με παίκτες από τους οποίους θα πρέπει να παίζουν… όλοι. Ο Γκιγιέρμε, ο Νάτχο, ο Καμαρά, ο Μπουχαλάκης, ο Φορτούνης και ο Τουρέ. Το πώς θα τους «ταιριάξει» όλους αυτούς είναι ένα ζητούμενο και μέχρι τώρα ο Πορτογάλος έχει πάει στη μοιρασιά του χρόνου.

Οι Καμαρά και Μπουχαλάκης ξεκίνησαν τη διαδρομή και η αλήθεια είναι ότι τα πήγαν μία χαρά στα προκριματικά που έδωσε ο Ολυμπιακός στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ την τριάδα με τους Τουρέ, Νάτχο και Γκιγιέρμε την είδαμε στο Μιλάνο και με αυτήν οι ερυθρόλευκοι άλλαξαν 495 πάσες και με αυτόν τον τρόπο έμειναν στο ματς μέχρι το 70’.

Στο ΟΑΚΑ έπαιξαν μαζί Γκιγιέρμε, Καμαρά και Φορτούνης, ο Τουρέ μπήκε σαν αλλαγή, ο Νάτχο ήταν εκτός αποστολής. Τι θα προκύψει από εδώ και στο εξής; Σίγουρα θα περιμένουμε να δούμε το Τουρέ – Φορτούνης, κάτι που θέλει και ο Πορτογάλος προπονητής, ο οποίος περιμένει από τον Ιβοριανό να ανεβάσει στροφές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments