Μedia

Μανώλης Κωστίδης: Παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του

Μανώλης Κωστίδης: Παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του
Μανώλης Κωστίδης: Την πρόξενο της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη, Δανάη Βασιλάκη, παντρεύτηκε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ.

Μανώλης Κωστίδης: Ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ ντύθηκε γαμπρός και πήρε την εκλεκτή της καρδιάς του Δανάη Βασιλάκη, πρόξενο της χώρας μας στην Κωνσταντινούπολη.

Το ζευγάρι τέλεσε προ ημερών πολιτικό γάμο, και πλέον πήρε σειρά και ο θρησκευτικός, ενώπιον του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίου.

Ο Δημήτρης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασοπούλου δεν απέφυγαν τα αναμενόμενα πειράγματα προς τον Μανώλη Κωστίδη, ενώ τον υποδέχτηκαν με το τραγούδι “σήμερα γάμος γίνεται”.

Η πρόταση γάμου έγινε το περασμένο Πάσχα στη Χάλκη των Πριγκιποννήσων, τη γενέτειρα του διακεκριμένου δημοσιογράφου ειδικού στα ελληνοτουρκικά θέματα.

Ο επί 19 χρόνια συνεργάτης του τηλεοπτικού σταθμού του Φαλήρου και η αγαπημένη του βρίσκονταν μέρες τώρα σε πυρετό προετοιμασιών με καλεσμένους σημαντικά πρόσωπα από την Ελλάδα, αλλά και τη γειτονική χώρα όπου διαμένει μόνιμα το ζευγάρι.

Η Ελληνίδα πρόξενος, εκτός από πολύ όμορφη, είναι γνωστή και για τη φιλανθρωπική δράση της. Είναι απόφοιτη του Αρσακείου Αθηνών με πανεπιστημιακές σπουδές στα Οικονομικά και στις Πολιτικές Επιστήμες και με μάστερ στο Λονδίνο. Οι μελλόνυμφοι κρατούν πολύ χαμηλό προφίλ για την προσωπική τους ζωή, αποφεύγοντας δημοσιεύσεις στα social media. Οσον αφορά τον επικείμενο γάμο τους, πρώτα το ανακοίνωσαν στις οικογένειές τους και ύστερα στον Παναγιότατο Οικουμενικό Πατριάρχη, που με χαρά τούς έδωσε την ευχή του!

Η παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ Εύα Αντωνοπούλου ταξίδεψε με τον σύζυγό της, Παναγιώτη Αρκουμανέα στην Κωνσταντινούπολη για τον γάμο. Στο γαμο παραβρέθηκε και ο Δημήτρη Οικονόμου.

Nωρίτερα o Μανώλης Κωστίδης είχε ανεβάσει στη σελίδα του στο Facebook φωτογραφίες από τις τελευταίες ετοιμασίες πριν την τελετή και όπως λένε «στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό»…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments