Ζώδια

Χαρτομαντεία Λενορμάν – Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (14/10/18)

Χαρτομαντεία Λενορμάν – Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (14/10/18)
Χαρτομαντεία Λενορμάν: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Χαρτομαντεία Λενορμάν: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Η κάρτα λενορμάν της Κυριακής 03. Το Πλοίο (10 Μπαστούνι)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό :

– Ερωτικές δράσεις – Νέες περιπέτειες – Οικονομικά νέα

Χαρτομαντεία προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός

Μην αφαιρείτε από τον εαυτό σας χρόνο και χαρές, μόνο και μόνο για να δηλώσετε παρόν, στον άνθρωπο που αγαπάτε. Δεν το εκτιμά.

Ταύρος

Είστε τελικά πλήρως πεπεισμένοι, ότι το συντροφικό ταίρι σας, έχει βάλει σκοπό του, μέσα σε αυτό το έτος, να πάει την ερωτική σας σχέση, σε μια δέσμευση.

Δίδυμοι

Όλα για εσάς γίνονται. Δεν υπάρχει κάτι που να αποκλίνει από τους δρόμους σας. Νέες αγάπες και χρήμα έρχονται και σας ολοκληρώνουν.

Καρκίνος

Η καθημερινότητα σας είναι προβληματική. Έχετε και έναν σύντροφο που μόνο γκρινιάζει. Σίγουρα, πρέπει να βάλετε τα πάντα σε μια σειρά.

Λέων

Η λογική σας, για ακόμη μια φορά, είναι σε κόντρα και ρήξη με την καρδιά σας. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να το σταματήσετε, και να πάρετε αποφάσεις οριστικές.

χαρτομαντεία Παρθένος

Σας έχουν ενημερώσει οι φίλοι και οι γνωστοί σας, ότι ο πρώην σας θέλει και πάλι να έρθει στην ζωή σας, αλλά ακόμη δεν το τολμά. Σκεφτείτε τι θα απαντήσετε.

Ζυγός

Θα πρέπει να σας αγαπήσετε περισσότερο. Όλα έχουν το όριο τους. Η δική σας η υπομονή πια έχει λήξει και μάλλον τώρα πρέπει να μιλήσετε.

Σκορπιός

Ότι και να χαλάει τελικά την διάθεση σας, μπορεί και να φτιαχτεί. Ξεκινήστε από τα οικονομικά σας, και μετά δώστε χρόνο και για την ερωτική σας ζωή.

Τοξότης

Οι φιλίες που έχουν προκύψει αυτές τις τελευταίες εβδομάδες, στην καθημερινότητα σας, ίσως και σε μερικούς να δωρίσουν μια νέα αγάπη.

Αιγόκερως

Θέλετε να δείτε τι συμβαίνει στην ζωή και στην εργασία σας! Έχετε χαθεί μόνο μέσα στα προβλήματα του συντρόφου σας, και έχετε ξεχάσει τα δικά σας.

χαρτομαντεία Υδροχόος

Όσα και να κάνετε, όσα και να προσφέρετε δεν δελεάζετε το άτομο που σας αφορά. Θα έρθει από μόνο του και σε χρόνο εντελώς ανύποπτο.

Ιχθείς

Δεν έχετε βρει κάποιον που να μπορεί να σας κάνει να ερωτευτείτε. Δεν πειράζει οι καλοί σας φίλοι είναι κοντά σας, και σας βάζουν σε παιχνίδι ψυχαγωγίας.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments