Αθλητισμός

Φινλανδία – Ελλάδα: Ο Πούκι και η καλοκαιρινή ιστορία

Φινλανδία – Ελλάδα: Ο Πούκι και η καλοκαιρινή ιστορία
Φινλανδία - Ελλάδα: Οι μνήμες του καλοκαιριού και η αντιμετώπιση του Πούκι.

Φινλανδία – Ελλάδα: Έναν… τελικό δίνει απόψε η Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου, η οποία αντιμετωπίζει τη Φινλανδία στο Τάμπερε. Με την αντίπαλο της Εθνικής να έχει έως τώρα το απόλυτο με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς.

Νίκες οι οποίες ήρθαν με το ίδιο σκορ, το 1-0 και έχοντας σκόρερ, ποιον άλλον, τον Τεέμου Πούκι. Τον εξαιρετικό σέντερ φορ, ο οποίος όλο το καλοκαίρι… ερχόταν στην Ελλάδα και τελικά για ακόμα μια φορά δεν τον βλέπουμε στα μέρη.

Η σημερινή συνάντηση, λοιπόν, της Εθνικής με τον Πούκι έφερε στο μυαλό όλων το έντονο φλερτ που είχε με τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι, φλερτ το οποίο δεν κατέληξε σε γάμο. Ο Πούκι ήθελε, στον ΠΑΟΚ ωστόσο είχαν τον Πρίγιοβιτς και δεν πήγαν και σε δεύτερο πρωτοκλασάτο επιθετικό, με τον Φινλανδό να υπογράφει στην αγγλική Νόριτς. Εκεί που μετράει ήδη πέντε γκολ. Και τρία έχει έως τώρα με την Εθνική του στο Nations League.

Για να δούμε αν ο Φινλανδός θα έχει έξτρα κίνητρο σήμερα κόντρα στην Ελλάδα. Ο Μανωλάς, πάντως, σε σχετική ερώτηση χθες είπε πως η Εθνική είναι προετοιμασμένη τόσο για το μαρκάρισμα του “πιστολέρο” των αντιπάλων, όσο και εν γένει για το σημερινό παιχνίδι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments