Μedia

Mega: Αυτοί οι σταθμοί θα διεκδικήσουν την ιστορική ταινιοθήκη

Mega: Αυτοί οι σταθμοί θα διεκδικήσουν την ιστορική ταινιοθήκη
Τα περιουσιακά στοιχεία του Mega δεν πρόκειται να χαθούν.

Η αντίστροφη μέτρηση για την παύση λειτουργίας του MEGA έχει ξεκινήσει.

Τα περιουσιακά του στοιχεία, όμως, δεν θα χαθούν.

Η ιστορική ταινιοθήκη του MEGA προσελκύει το ενδιαφέρον των ιδιοκτητών των άλλων καναλιών που περιμένουν τη στιγμή που ξεκινήσει η διαδικασία για τον πλειστηριασμό.

Με βάση την κινητικότητα που αναπτύσσεται, ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτηση των περιουσιακών στοιχείων του πάλαι ποτέ μεγάλου καναλιού δείχνει ο Γιάννης Αλαφούζος του ΣΚΑΪ, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης  του Star και ο Ιβάν Σαββίδης του Open.

Ο τελευταίος αφήνει να εννοηθεί ότι ο βασικός λόγος που διεκδίκησε και απέκτησε συχνότητα έχει να κάνει με τους σχεδιασμούς του για την απόκτηση της ταινιοθήκης του Mega.

Εκτός από τους καναλάρχες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον πλειστηριασμό νεότερες πληροφορίες μιλούν για τη συμμετοχή και της CosmoteTV.

Ο μάνατζερ, Μιχάλης Τσαμάζ δείχνει να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο της συμμετοχής της συνδρομητικής τηλεόρασης του Ομίλου ΟΤΕ στον πλειστηριασμό για το Mega.

Σε αναμονή βρίσκεται και η Netflix, ενώ από τις τράπεζες προκύπτει και ενδιαφέρον από πασίγνωστο επιχειρηματία για την τηλεοπτική περιουσία του υπό αναστολή λειτουργίας πρώην μεγάλου καναλιού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments