Ζώδια

Ταρώ: Οι κάρτες που ορίζουν τον έρωτα (15/10/18)

Ταρώ: Οι κάρτες που ορίζουν τον έρωτα (15/10/18)
Προβλέψεις Ταρώ για όλα τα ζώδια.

Ταρώ: Οι κάρτες που ορίζουν τον έρωτα (15/10/18).

ταρώ Κριός : Η Εγκράτεια

Εσείς που δήθεν δείχνετε αδιαφορία, για το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, μάλλον μέσα έχετε λιώσει από τον καημό που ακόμη οι εξελίξεις, δεν έχουν έρθει. Μην το κάνετε αυτό στον εαυτό σας, καθώς και η άλλη πλευρά, δεν είναι ακόμη έτοιμη για να κάνει ένα γενναίο βήμα. Από την νέα εβδομάδα, κάποιοι που έχουν καιρό να δουν το ταίρι τους, θα έχουν ειδήσεις καλές για σχετική συνάντηση, λίαν συντόμως.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Ταύρος : Οι Εραστές

Αυτά που έχετε εσείς προγραμματίσει για την εργασία και την καθημερινότητα σας, μην τα αλλάξετε για κανέναν λόγο. Ειδικά εσείς, που είστε μόνοι σας δεν έχετε καμία απολύτως δικαιολογία για να καθυστερείτε την πρόοδο σας, για κάποιον μέτριο έρωτα. Εσείς που θα χρειαστεί να φύγετε για ένα διάστημα και για το εξωτερικό, μην δώσετε πίσω υποσχέσεις, που δεν θα τηρηθούν, και πιθανόν να εκτεθείτε. Από τον Νοέμβριο ακόμη περισσότερα θα αλλάξουν.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Δίδυμοι : Η Δικαιοσύνη

Δεν υπάρχει ακόμη ο τρόπος που μπορείτε να προσεγγίσετε, τον σύντροφο σας και να του πάρετε κάποια μυστικά και πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν άμεσα. Μάλλον και στους δύο σας, χρειάζεται χρόνος για να υπάρξει περισσότερο οικειότητα και να έρθετε πιο κοντά … σαν άνθρωποι. Εσείς που έχετε αφήσει τις διπλές καταστάσεις πίσω σας, από τον μήνα του Σκορπιού, κάτι θα σας τραβήξει την προσοχή. Οικονομικά και οικογενειακά επιτέλους θα έρθουν σε μια ισορροπία.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Καρκίνος : Ο Αυτοκράτορας

Βλέπετε προς μεγάλη σας έκπληξη, ότι κάποιος που έχετε καιρό να ανταμώσετε, σας αναζητεί… διακριτικά! Αυτό είναι και κάτι που μέσα στο επόμενο διάστημα και κάτω από την ανάδρομη Αφροδίτη πιθανόν και να δώσει μια ερωτική αναζωπύρωση. Πολλά από τα τσακωμένα ζευγάρια, που έχουν ακόμη ενεργή αγάπη μέσα τους, θα βρεθούν με την βοήθεια των άλλων!

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Λέων : Ο Τρελός

Κοιτάτε τον εαυτό σας, κάποιες στιγμές και δεν τον αναγνωρίζετε. Είστε σε ένα μόνιμο άγχος για τα οικονομικά και τα ερωτικά σας θέματα, που εσείς πραγματικά είστε σε τελευταίο επίπεδο. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Μόνοι και αδέσμευτοι, εντός του μήνα που τρέχει, θα βρεθείτε τετ – α – τετ, με έναν νέο άνθρωπο που θα μέλει να γίνει και ο μόνιμος σας σύντροφος. Έχετε πια την εμπειρία του παρελθόντος, και μάλλον όλα αυτήν την φορά θα τρέξουν ομαλά.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Παρθένος : Η Κρίση

Όλα τα συναισθήματα σας, έχουν απογειωθεί! Οι μέρες θα σας δώσουν ευκαιρίες για διάλογο αλλά και ποιοτικές συναντήσεις με τον άνθρωπο που σας αφορά ερωτικά, έτσι ώστε να γίνουν και τα επόμενα βήματα. Ακόμη θετικές ευκαιρίες θα έχουν και οι αδέσμευτοι και οι εργένηδες, που θα λάβουν προσεγγίσεις, από φιλικά άτομα, που τους έχουν στο ερωτικό τους στόχαστρο … ίσως και μήνες.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ζυγός : Ο Τροχός της Τύχης

Είστε μέσα σε μια ερωτική σχέση, που ο καθένας κάνει αυτό που θέλει και ξέχωρα από τον άλλον. Αυτό σαν ζευγάρι, σας έχει λίγο απομακρύνει, από τον κοινό σας δρόμο που πρέπει να ξαναβρείτε. Εσείς που είστε μέσα σε παράλληλες διαδρομές, είναι πια η εποχή, να τα βρείτε δύσκολα με τον ίδιο σας τον εαυτό, και να πάρετε τελικές αποφάσεις, για το καλό όλων.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Σκορπιός : Ο Κόσμος

Το μόνο που σας απασχολεί αυτήν την εποχή, είναι η προσωπική σας ψυχαγωγία αλλά και η οικονομική σας άνοδος. Σε αυτά το σύμπαν, θα σας δώσει μια παραπάνω ενίσχυση μέσα σε αυτόν τον μήνα. Για κάποιους, ίσως αυτή η ευχάριστη περίοδος, να φέρει και μια νέα αγάπη. Σίγουρα μην χαλαρώσετε… και όλα μαζί μπορείτε να τα συντονίσετε.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Τοξότης : Η Δύναμη

Τα επικοινωνιακά πειράγματα που δέχεστε από έναν συνεργάτη – φίλο σας, δεν είναι μόνο απλά επιφανειακά. Υπάρχει έρωτας και βαθιά συναισθήματα για το άτομο σας, και μέσα τις επόμενες εβδομάδες, θα έχετε και τις σχετικές προτάσεις για ραντεβού. Μην κάνετε κάτι υπερβολικό, απλά δώστε χρόνο στον εαυτό σας, για να καταλάβετε τι ζητάει και τι μπορείτε να προσφέρει ο καθένας.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Αιγόκερως : Η Αυτοκράτειρα

Η εποχή σας, βρίσκει πολύ σκεπτικούς, με την προσωπική σας ζωή και συγκεκριμένα με τον άνθρωπο σας, που δεν έχει ακόμη αποφασίσει για το που θέλει να είναι και τι επιθυμεί, να κάνει με αυτήν τη σχέση σας. Εσείς που σκέφτεστε να χωρίσετε ή απλά να κάνετε μια διακοπή, καλό θα ήταν για αυτές σας, τις ιδιαίτερες προθέσεις, να ενημερώσετε άμεσα και την άλλη πλευρά. Επίσης, μην χάνεστε από τις οικονομικές σας δράσεις.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Υδροχόος : Ο Αρχιερέας

Εσείς είστε τόσο πολύ απορροφημένοι στις εργασίες, στις σπουδές και στις κοινωνικές σας σχέσης, που ούτε καν μπορείτε να σκεφτείτε ότι θα έχετε και έναν δεσμό μέσα σε όλα αυτά. Αυτό είναι και κάτι που θα σας συμβεί! Από τα τέλη του μήνα αυτού και μετά, ένας νέος έρωτας θα έρθει στην ζωή σας και θα συμπληρώσει όλα αυτά που σας λείπουν, σε αισθηματικό – συντροφικό επίπεδο, αλλά δεν το παραδέχεστε.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Ιχθείς : Η Σελήνη

Όλοι σας κοιτούν! Αυτός που εσείς θέλετε … ακόμη όχι! Δεν πειράζει, είναι μόνο μια διπλωματική του στάση, για να σας κάνει πρώτα εσείς, να κάνετε μια κίνηση. Δεν έχετε τελικά και μεγάλη σημασία αυτό το στάδιο, καθώς με τόσο καλά αστρολογικά αυτές τις ημέρες, όλα θα γίνουν εύκολα. Εστιάστε και στα εργασιακά σας, που δείχνουν να έχουν πάρει την μόνιμη άνοδο, και σίγουρα έτσι και θα συνεχίσουν.

Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments