Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις (15/10/18)

Ζώδια: Οι ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις (15/10/18)
Αναλυτικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια.

Ζώδια: Οι ημερήσιες ερωτικές προβλέψεις.

ζώδια κριός

Μην ανησυχείς αν δεις πως δεν προοδεύει η σχέση σου ή ακόμα χειρότερα, αν έχει φτάσει σε αδιέξοδο. Μπορεί να βιάζεσαι να δεις εξελίξεις και ενοχλείσαι που δεν συμβαίνουν γρήγορα.

Αν αισθάνεσαι πως έχεις παραβιάσει ή παρεμποδίσει τις ερωτικές σου υποθέσεις, τότε η αποδοχή τους, θα πρέπει να είναι ο πρώτος σου στόχος. Το δεύτερο περιλαμβάνει κάποια μυστικά, που τα κρατάς ακόμη κρυφά. Μόνο εσύ και ο εραστής σου, γνωρίζετε τους λόγους.

ζώδια ταύρος

Η αγάπη για τα χρήματα ή η έλλειψη τους, θα είναι η αιτία, της έντασης στη σχέση σου. Υπάρχουν ενδεχομένως καθυστερήσεις στα σχέδιά σας ή ανάγκη περιορισμού των δαπανών σας. Ωστόσο, αν δώσεις την ευκαιρία στον εραστή σου να πει αυτά που σκέφτεται, οι ευκαιρίες για να απολαύσετε έναν υπέροχο ρομαντικό διάλλειμα, μπορεί να μην χρειάζεται δεκάρα, για να πραγματοποιηθεί.

Κάνε την αρχή, προσπαθώντας ν’απολαύσεις τη συντροφιά του εραστή σου! Θα συνειδητοποιήσεις πως μπορείς να περάσεις ατέλειωτες απολαυστικές ώρες μαζί του, χωρίς ν’ανοίξεις καθόλου το πορτοφόλι σου.

ζώδια δίδυμοι

Είσαι ό,τι καλύτερο για τον σύντροφό σου, και είναι τόσο προστατευτικός απέναντί σου, σε σημείο που θα αρχίσει ν’ανησυχεί για την υγεία σου και θα απαιτήσει να προσέχεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου.

Υπάρχουν επίσης υπέροχες ευκαιρίες αυτό το διάστημα, για να αυξήσεις τον προσωπικό σου αισθητήρα που θα σας φέρει πιο κοντά. Αν είσαι μόνη, τότε κάποιος που μπορεί να σου προσφέρει συμβουλές διατροφής ή γυμναστικής, μπορεί να είναι ο μελλοντικός σου σύντροφος.

Αν είσαι σε σχέση, τότε η δημιουργία ενός νέου καθεστώτος γυμναστικής με τον σύντροφο, θα δώσει στη σχέση σας, μια καινούργια σεξουαλική υπόσταση.

ζώδια καρκίνος

Αν η ερωτική σου σχέση σε κάνει να νιώθεις αποστραγγισμένη και δε σε εμπνέει άλλο πια, καλό θα ήταν να διατηρήσεις για λίγο τις αποστάσεις σου. Δεν χρειάζεται να απομακρυνθείς σωματικά, αν και η ιδέα να μείνεις για λίγο μόνη σου, είναι ελκυστική.

Θα μπορούσες να κερδίσεις μεγάλο μέρος ηρεμίας στα ερωτικά σου, αν πάψεις ν’ανησυχείς τόσο πολύ. Επίσης, μην φοβάσαι να αφιερώσεις χρόνο για τον εαυτό σου, ειδικά αν το ταίρι σου, έχει πάρει το μερίδιο του λέοντος τελευταία, σε θέματα προσοχής.

ζώδια λέων

Το να αισθάνεσαι ότι ο εραστής σου δεν σε υποστηρίζει, θα σε εκνευρίσει και θα σε απογοητεύσει.

Ίσως ανακαλύψεις, πως έχετε διαφορετικές πλέον απόψεις για κάποια πράγματα και έχετε απομακρυνθεί. Σίγουρα το δίκιο είναι με το μέρος σου, και δε θέλεις να τον διευκολύνεις. Αν έχει περάσει κάποιο χρονικό διάστημα από τότε που τον ενημέρωσες για τις προσωπικές σου ανάγκες, τότε η αντίστασή του θα σου προσφέρει την τέλεια ευκαιρία, να τα επαναλάβεις.

ζώδια παρθένος

Ίσως να είσαι ενθουσιασμένη από την αυξανόμενη ερωτική ένταση στη σχέση σου, αλλά παρακολουθείς και τις εξελίξεις παράλληλα. Είσαι αρκετά έξυπνη για να φρενάρεις, λιγάκι τις καταστάσεις. Αν νιώσεις πως αναπτύσσεται κάτι πολύ όμορφο ανάμεσά σας, τότε θα βάλεις τα δυνατά σου ώστε να μη διαταραχθεί το σκηνικό, εξαιτίας της ανυπομονησίας σου. Αυτό μπορεί να είναι οδυνηρά περιοριστικό κατά περιόδους, αλλά κάτι τέτοιο, αξίζει όλη την υπομονή σου.

ζώδια ζυγός

Θα ασχοληθείς με ένα μικρό ζήτημα στη σχέση σου, αλλά θα αντιδράσεις υπερβολικά. Εστιάζεις τώρα στην μεγαλύτερη εικόνα των συνεισφορών που έχεις κάνει στη σχέση σου. Αν ο εραστής σου είναι απογοητευμένος από τις προσπάθειές σου, τότε θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Πες αυτά που θέλεις να πεις, αλλά χωρίς να δοκιμάσεις τα νεύρα του. Μια γρήγορη, και πολιτισμένη συζήτηση, μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεται για να δημιουργηθεί μια ισορροπία, όπου νομίζεις ότι είναι απαραίτητο.

ζώδια σκορπιός

Μπορεί να είναι εκπληκτικό αυτό που μπορεί να κάνει μια απλή, αλλά διαφορετική στάση στη σχέση σου.

Έχεις μάθει περισσότερα από ένα, χρήσιμα μαθήματα πρόσφατα, και είσαι εξαιρετικά τοποθετημένη για να κάνεις καινούργια αρχή στα ερωτικά σου, χάρη σε όλες τις εμπειρίες που έχεις αποκτήσει. Αυτό που μπορεί να ένιωσες προς στιγμήν πως θα ξεφύγει, θα αποδειχθεί μια ευλογία στις επερχόμενες αλλαγές, και θα νιώσεις αισιόδοξη για την εξέλιξη της σχέσης σου.

ζώδια τοξότης

Ίσως να συνειδητοποιήσεις πως πολλά έχουν τακτοποιηθεί στη ζωή σου, συμπεριλαμβανομένης και της ερωτικής σου ζωής. Ωστόσο, η αυτοπεποίθησή σου θα μπορούσε σύντομα να ανατραπεί αν δεν είσαι λιγάκι μετριόφρων.

Είτε μόνη είτε σε σχέση, η ταπεινοφροσύνη, θα πρέπει να είναι η καλύτερη στρατηγική σου, για να ευχαριστηθείς τις ερωτικές σου υποθέσεις.

ζώδια αιγόκερως

Έχεις τόσες υποχρεώσεις αυτό το διάστημα, που έχεις αφήσει τη σχέση σου, σε δεύτερη μοίρα. Θα πρέπει να προσπαθήσεις ώστε να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη σχέση σου και να μη νιώσει ο σύντροφός σου παραμελημένος ή αποκλεισμένος από τις δραστηριότητές σου.

Αν κάποιος κοντινός σου άνθρωπος, σου πει πως η υγεία σου μπορεί να κινδυνεύσει από την υπερπροσπάθεια που κάνεις.. θα τον ακούσεις.

ζώδια υδροχόος

Μπορεί να μπεις στον πειρασμό να συζητήσεις με το ταίρι σου για κάποια θέματα που σε απασχολούν. Ίσως να καταλάβεις πως καλύτερα θα σε άκουγαν οι τοίχοι του σπιτιού σου, από τον εραστή σου ή να έχεις στο τέλος της συζήτησης, περισσότερες ερωτήσεις από ότι απαντήσεις Είναι πιθανό αυτό το μυστήριο στα ερωτικά σου, να λυθεί σύντομα. Θα πρέπει όμως ν’ αντιμετωπίσεις μια αμήχανη αλήθεια.

Αλλά αυτό που θα ανακαλύψεις, θα μπορούσε να αλλάξει την άκαμπτη συμπεριφορά ανάμεσά σας, και να επιστρέψετε στο ρομάντζο και στον έρωτα, για πολύ καιρό ακόμα.

ζώδια ιχθύες

Αν ψάχνεις καιρό να βρεις τα σωστά λόγια για να μιλήσεις ανοιχτά με το σύντροφό σου, τότε σήμερα είναι η τέλεια ευκαιρία. Είναι σαν να κατάφερες να «δοκιμάσεις τα νερά» και τώρα μπορείς να είσαι σαφέστερη γι’αυτά που θέλεις να πεις, απ’ότι ήσουν πρόσφατα.

Το να μπορείς να εκφραστείς όπως θέλεις, είναι ο σωστός τρόπος, για να προχωρήσεις. Αν δοκιμάσεις να μεταφέρεις το ερωτικό σου μήνυμα, τότε θα ακουστεί, ακριβώς όπως θα το πεις.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments