Αθλητισμός

Ισπανία – Αγγλία 2-3: Απίστευτο πάρτι των Βρετανών (vid)

Ισπανία – Αγγλία 2-3: Απίστευτο πάρτι των Βρετανών (vid)
Ισπανία - Αγγλία: Η ομάδα του Σάουθγκέιτ έγραψε ιστορία, αναγκάζοντας την Ισπανία στην πρώτη της εντός έδρας ήττα από το 2003.

Ισπανία – Αγγλία 2-3: Το βραδυ της Τετάρτης (15/10) γράφτηκε ιστορία στο “Μπενίτο Βιγιαμαρίν”. Και αυτό γιατί η Αγγλία επιβλήθηκε 3-2 στο πλαίσιo του 4ου ομίλου της League A του Nations League, με το ημίχρονο να βρίσκει την ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να προηγείται με 3-0 και την Ισπανία να δέχεται για πρώτη φορά στην ιστορία της σε εντός έδρας παιχνίδι τρία γκολ στο πρώτο 45λεπτο!

Ουσιαστικά, τα “τρία λιοντάρια” έκαναν ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο καθώς μέσα από open play πέτυχαν και τα τρία τους τέρματα, με τους Χάρι Κέιν, Μάρκους Ράσφορντ και Ραχίμ Στέρλινγκ να κάνουν τους παίκτες του Λουίς Ενρίκε να βλέπουν εφιάλτες.

Στο διάστημα αυτό, ο Στέρλινγκ όχι μόνο βρήκε για πρώτη φορά δίχτυα με την εθνική ομάδα της χώρας του μετά τον Οκτώβριο του 2015 αλλά πέτυχε για πρώτη φορά με τα “τρία λιοντάρια” δύο γκολ σε ένα ματς, με τον Κέιν από την πλευρά του να μοιράζει δύο ασίστ, μία στον άσο της Σίτι και άλλη μία σε αυτόν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Πάκο Αλκάθερ μείωσε στο 58′ με κεφαλιά, μόλις 1 λεπτό μετά την εισόδό του στο παιχνίδι, ενώ ο Σέρχιο Ράμος διαμόρφωσε το τελικό σκορ επίσης με κεφαλιά στο 97′, με το 3-2 να δίνει στους Άγγλους το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας με τους Ισπανούς στο φινάλε.

Σημειώνεται πως αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Αγγλίας επί ισπανικού εδάφους μετά το 1987 (4-2 τότε με τέσσερα γκολ του Γκάρι Λίνεκερ), ενώ στον αντίποδα η Ισπανία γνώρισε την πρώτη της εντός έδρας ήττα μετά από αυτήν από την Ελλάδα στη Σαραγόσα το 2003!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments