Πολιτική

Γεροβασίλη: Αποδοκιμάστηκε κατά την άφιξή της στο ΑΤ Ομόνοιας (pic&vid)

Γεροβασίλη: Αποδοκιμάστηκε κατά την άφιξή της στο ΑΤ Ομόνοιας (pic&vid)
"Ντροπή σου" φώναζαν οι συγκεντρωμένοι μόλις αντίκρισαν την Όλγα Γεροβασίλη στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας.

Επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, πραγματοποίησε  η Όλγα Γεροβασίλη, λίγες ώρες μετά την επίθεση αγνώστων που πέταξαν μολότοφ στο κτίριο, προκαλώντας τον τραυματισμό τεσσάρων αστυνομικών.

Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κατά την άφιξή της αποδοκιμάστηκε από τους παρευρισκόμενους που μεταξύ άλλων φώναζαν: “Έχετε και μούτρα και εμφανιζόσαστε! Ανίκανοι άνθρωποι! Επικίνδυνοι”, “Ντροπή σου”.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή βίντεο: News247 – Η άφιξη της Όλγας Γεροβασίλη στο ΑΤ Ομόνοιας

Και ο Μητσοτάκης στο Αστυνομικό τμήμα

Το αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας επισκέφτηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά την επίθεση από ομάδα αντιεξουσιαστών το βράδυ της Δευτέρας.

«Οι αστυνομικοί στοχοποιούνται πλέον καθημερινά από οργανωμένες συμμορίες. Δεν υπάρχει ευημερία χωρίς ασφάλεια και δεν υπάρχει ασφάλεια χωρίς αστυνομία. Δεσμεύομαι για άλλη μια φορά ότι αυτά τα συνεχιζόμενα φαινόμενα βίας, τα οποία θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή των ανδρών της ελληνικής αστυνομίας και εγκαθιδρύουν ένα συνολικό αίσθημα ανασφάλειας στους Έλληνες πολίτες, θα παταχθούν με αποφασιστικότητα την επόμενη μέρα που θα μας εμπιστευθεί ο ελληνικός λαός την τύχη της χώρας. Κάποιοι περιμένουν να καούν αστυνομικοί από μολότοφ για να ευαισθητοποιηθούν» είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Να σημειωθεί, ότι πηγές της Πειραιώς αναφέρουν ότι η υπουργός Προστασίας του Πολίτη κατέβαλε κάθε προσπάθεια να φτάσει στο ΑΤ Ομονοίας πριν τον πρόεδρο της ΝΔ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments