Αθλητισμός

Εθνική Ελλάδος: Η φαρμακερή ατάκα διεθνών για τον Άγγελο

Εθνική Ελλάδος: Η φαρμακερή ατάκα διεθνών για τον Άγγελο
Η Εθνική Ελλάδος είναι σε αναζήτηση προπονητή, αλλά ο Άγγελος Αναστασιάδης δύσκολα θα είναι ο αντί - Σκίμπε.

Υπάρχει Άγγελος Αναστασιάδης για την Εθνική Ελλάδος; Έχει πιθανότητα να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Σκίμπε; Η αλήθεια είναι πως το όνομά του έπαιξε στα υψηλά κλιμάκια της ΕΠΟ.

Ιθύνοντες της ομοσπονδίας το συζήτησαν. Με τη λογική ότι μπορεί να φέρει μέσα στα αποδυτήρια μια πειθαρχία την οποία φέρεται να έχασε και ο Γερμανός. Ο οποίος, είναι επίσης αλήθεια, πως το είχε… σουλουπώσει το πράγμα. Όμως ο Άγγελος είναι προπονητής μιας άλλης εποχής. Καθόλου σύγχρονης. Και αυτό δεν αρέσει στους ποδοσφαιριστές.

Το ποδόσφαιρο έχει προχωρήσει πολύ. Και τα αποδυτήρια της Εθνικής δεν είναι εύκολη υπόθεση. Οι περισσότεροι παίκτες παίζουν στο εξωτερικό και σε μεγάλες ελληνικές ομάδες. Είναι υψηλού επιπέδου το ρόστερ, κάτι που δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Υπάρχουν παίκτες που παίζουν στην Άρσεναλ, τη Ρόμα, τη Νάπολι, τη Μαρσέιγ. Ομάδες παγκόσμιου βεληνεκούς. Θα μπορέσει ο Άγγελος, εν έτη 2018, να σηκώσει όλο αυτό το βάρος; Χλωμό.

Χλωμό και να δεχτούν και οι παίκτες. Το γράφει σήμερα και η αθλητική ιστοσελίδα sport24.gr, μέσω της στήλης της “24ο Ευαγγέλιο”. Ο δημοσιογράφος, Βαγγέλης Μίχος, αποκαλύπτει μια κουβέντα που είπαν δύο Έλληνες πρωτοκλασάτοι για τον Αναστασιάδη.

“Εγώ γίδι και ακέφαλο κοτόπουλο δεν θα ανεχτώ να με πει. Θα τον… στολίσω και θα φύγω”. Αυτή η ατάκα ακούστηκε για τον Άγγελο. Και κάπου εκεί κατάλαβαν στην ΕΠΟ πως η συγκεκριμένη επιλογή δεν μπορεί να προχωρήσει. Και ήδη κοιτάζουν τις επόμενες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments