Ελλάδα

Υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου: Έγγραφο – ντοκουμέντο – Έρευνες για ρατσιστικά κίνητρα στην επίθεση

Υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου: Έγγραφο – ντοκουμέντο – Έρευνες για ρατσιστικά κίνητρα στην επίθεση
Έγγραφο-ντοκουμέντο για την υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου, έφερε στο φως, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1.

Υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου: Έρευνες για ρατσιστικά κίνητρα στην επίθεση κατά του Ζακ Κωστόπουλου είναι σε εξέλιξη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Όπως γίνεται γνωστό σε σχετικό έγγραφο, ο αρμόδιος ανακριτής που έχει αναλάβει την υπόθεση,  ζήτησε στις 9 Οκτωβρίου από την ΕΛ.ΑΣ πληροφορίες για την ταυτότητα των δύο ατόμων, με τα οποία συνομιλούσε ο Ζακ Κωστόπουλος, λίγο πριν μπει στο κοσμηματοπωλείο.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτεται στο ίδιο ρεπορτάζ του σταθμού μία ημέρα μετά, ήρθε η απάντηση ότι δεν υπάρχουν νέα στοιχεία.

Η συνήγορος της οικογένειας του 33χρονου, Άννα Παπαρρούσου, τόνισε μεταξύ άλλων πως «η Αστυνομία δεν προσκομίζει στον ανακριτή, ως όφειλε, στοιχεία αποδεικτικά, σύμφωνα με τη συνήθη διαδικασία που τηρείται σε αυτές τις περιπτώσεις».

Υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου: Το χρονικό

Όλα διαδραματίστηκαν στις 21/9/18 στην Ομόνοια. Ο 33χρονος Ζακ κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, βρέθηκε μέσα στο κοσμηματοπωλείο στην οδό Γλάδστωνος. Η αυτόματη πόρτα ασφαλείας έκλεισε πίσω του, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί.

Ο γνωστός ακτιβιστής, προσπάθησε να σπάσει την πόρτα με έναν πυροσβεστήρα, ωστόσο δεν τα κατάφερε και στη συνέχεια έσπασε τη βιτρίνα και προσπάθησε να βγει από εκεί.

Στο αποκαλυπτικό βίντεο που τράβηξε αυτόπτης μάρτυρας, διακρίνονται δύο άτομα – που στη συνέχεια αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για τον κοσμηματοπώλη και τον μεσίτη- να κλωτσούν ανελέητα τον Ζακ Κωστόπουλο σε όλο του το σώμα.

Ο 33χρονος βρίσκεται στο έδαφος σε ημιθανή κατάσταση. Στιγμές μετά θα άφηνε την τελευταία του πνοή

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments