Κόσμος

Το στριπτίζ της «Μελάνια Τραμπ» – Σάλος στην Αμερική απ’ το βίντεο του Λευκού Οίκου (vid)

Το στριπτίζ της «Μελάνια Τραμπ» – Σάλος στην Αμερική απ’ το βίντεο του Λευκού Οίκου (vid)
Τι έκανε η Μελάνια; Σάλος στις ΗΠΑ από το βίντεο του... Λευκού Οίκου!

Η αντίδραση από τον Λευκό Οίκο ήταν άμεση. Η εκπρόσωπος της Μελάνια Τραμπ, Στέφανι Γκρίσαμ δήλωσε στο CNN: «Είτε σας αρέσει, είτε όχι, αυτή είναι η πρώτη Κυρία».

Τι ακριβώς έχει συμβεί όμως;

Ο ράπερ T.I. ανέβασε στο twitter ένα βίντεο κλιπ που εμφανίζει μια σωσία της Μελάνια Τραμπ να κάνει στριπτιζ μέσα στο Οβάλ Γραφείο ενώπιον του Προέδρου των ΗΠΑ.

Η αντίδραση από τον Λευκό Οίκο ήταν άμεση. Η εκπρόσωπος της Μελάνια Τραμπ, Στέφανι Γκρίσαμ δήλωσε στο CNN: «Είτε σας αρέσει, είτε όχι, αυτή είναι η πρώτη Κυρία και αυτός είναι ο Λευκός Οίκος. Είναι ασεβές και αηδιαστικό να την εμφανίζει έτσι λόγω πολιτικής θέσης. Αυτού του είδους οι χυδαίες επιθέσεις επιτείνουν τον διχασμό στην χώρα μας. Πρέπει να στματήσουν».

Ο ράπερ T.I., του οποίου το αληθινό όνομα είναι Κλίφορντ Χάρις πρωταγωνιστεί στο βίντεο παίζοντας τον εαυτό του και κάθεται σε ένα γραφείο σαν αυτό του προέδρου στο Οβάλ Γραφείο.

Το βίντεο αρχίζει με τον Ντόναλντ Τραμπ να περπατάει προς το Marine One αποχωρώντας από τον Λευκό Οίκο και λίγο αργότερα μια γυναίκα μπαίνει στο Οβάλ Γραφείο. Η γυναίκα φοράει μόνο ένα μπουφάν ίδιο με εκείνο που φορούσε η Μελάνια Τραμπ πηγαίνοντας στο Τέξας τον περασμένο Ιούνιο και έγραφε στην πλάτη του: «Στ’ αλήθεια δεν με νοιάζει. Εσάς;»

Διαβάστε Eπίσης