Ζώδια

17 Οκτωβρίου: Ερωτοσκόπιο 17/10 – Αναλυτικές προβλέψεις

17 Οκτωβρίου: Ερωτοσκόπιο 17/10 – Αναλυτικές προβλέψεις
Αναλυτικές προβλέψεις για σήμερα 17 Οκτωβρίου 2018.

17 Οκτωβρίου: Ερωτοσκόπιο 17/10 – Αναλυτικές προβλέψεις.

Ωροσκόπιο Κριός

Μια απώλεια τώρα μπορεί να σας αποφέρει μεγάλα οφέλη. Ήρθε η ώρα για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας να αναρωτηθείτε γιατί έχετε προσκολληθεί σε κάτι.

Μείνετε προσηλωμένοι στους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Και αυτό θα περάσει.

Ωροσκόπιο Ταύρος

Τι στο καλό συμβαίνει; Γιατί όλες αυτές οι αλλαγές ξαφνικά; Πάρτε το ως σημάδι από το σύμπαν για κάποιες παλιές καταστάσεις στη σχέση σας, που έχουν μείνει στάσιμες. Εσείς οι δύο θα πρέπει να παίρνετε τα πράγματα όπως έρχονται.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Ξέρετε όσα πρέπει να γνωρίζετε για τον/τη σύντροφό σας – έτσι δεν είναι; Αλλά και πάλι και εσείς δεν έχετε κομμάτια του χαρακτήρα σας που μπορεί να τους προκαλούν έκπληξη; Είναι ωραίο που οι δυο σας είστε σε θέση να εκπλήσσετε ακόμη ο ένας τον άλλον.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Πότε-πότε ο/η σύντροφός σας εκφράζει το δέος του/της που ακόμη δεν μπορούν να σας καταλάβουν εντελώς. Ευτυχώς. Αν το αφήνατε πάνω τους, η ζωή σας θα ήταν απίστευτα βαρετή. Χαρίστε τους ένα αινιγματικό χαμόγελο.

Ωροσκόπιο Λέων

Βάλτε σε τάξη τους πόρους σας. Αυτό δεν σημαίνει απλά να καταγράψετε όσα μπορείτε να προσφέρετε εσείς και ο/η σύντροφός σας. Σκεφτείτε τους φίλους, την οικογένεια, άλλα αγαπημένα πρόσωπα – τι μπορούν να σας προσφέρουν όταν βρεθείτε σε ανάγκη;

Ωροσκόπιο Παρθένος

Το παιχνίδι των ρόλων κρατάει μια σχέση φρέσκια, ανεξάρτητα από το αν την έχετε εδώ και τρεις μήνες ή τρεις δεκαετίες. Είτε θέλετε να κάνετε μερικές αταξίες ή να αποφασίσετε ποιος θα βγάλει έξω τα σκουπίδια, μια αλλαγή θα κάνει καλό και στους δύο.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Εσείς και ο/η σύντροφός σας δεν χρειάζεται να είστε σωματικά μαζί για να παραμείνετε συνδεδεμένοι. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα γραπτό μήνυμα, ένα γρήγορο e-mailή ένα μεταξύ σας ανέκδοτο στον τηλεφωνητή για να σας υπενθυμίσει το δεσμό που μοιράζεστε.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Και οι δύο έχετε βαρεθεί να επανέρχονται συνεχώς τα ίδια ζητήματα με διαφορετικούς τρόπους; (Αυτό ισχύει και για τους ανθρώπους που εμφανίζονται και διαρκώς δημιουργούν προβλήματα). Είναι ώρα να κατανοήσετε γιατί αυτό συμβαίνει τώρα. Να είστε υπεύθυνοι για όσα λέτε.

Ωροσκόπο Τοξότης

Μην δίνετε σημασία στα κλισέ. Η ζωή δεν είναι μόνο νίκες ή ήττες- είναι το πόσο καλά περνάτε με τον/τη σύντροφό σας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ρωτήστε ο ένας τον άλλον εάν απολαμβάνετε τη ζωή σας τώρα.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Ενίοτε είναι απολύτως λογικό να αισθάνεστε ότι έχετε φορτωθεί πολλά. Εάν χρειάζεστε ένα διάλειμμα από τη σχέση σας ή από την παρέα με άλλα ζευγάρια, πηγαίνετε να δείτε μια ταινία μόνοι σας. Διαβάστε ένα βιβλίο σε ένα καφέ. Δείτε μερικούς φίλους.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Δεν υπάρχουν αρκετές λέξεις στο λεξικό για να σας περιγράψουν πλήρως, και ο/η σύντροφός σας το ξέρει καλά! Μερικές φορές καταφέρνετε να εκπλήξετε ακόμη και τον εαυτό σας. Έχετε βάθος χαρακτήρα, οπότε βουτήξτε και απολαύστε το.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Εσείς οι δύο μπορεί να θέλετε να κρύψετε κάτι κάτω από το χαλί, αλλά καλό θα ήταν να το αντιμετωπίσετε άμεσα. Τα μικρά θέματα μπορούν να γίνουν πολύ πιο σημαντικά από όσο πρέπει αν τα αφήσετε να διογκωθούν.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments