Ελλάδα

Ομηρία αστυνομικού Νίκαια: Έκοψαν κομμάτι από το αυτί του – Τι λένε οι ίδιοι οι Πακιστανοί

Ομηρία αστυνομικού Νίκαια: Έκοψαν κομμάτι από το αυτί του – Τι λένε οι ίδιοι οι Πακιστανοί
Συγκλονιστικές οι αποκαλύψεις από την ομηρία του αστυνομικού στη Νίκαια. Τον βασάνιζαν για δύο ώρες.

Ομηρία αστυνομικού Νίκαια: Ανατριχιαστικές είναι οι τελευταίες λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον αστυνομικό, ο οποίος  βρέθηκε δεμένος και χτυπημένος μέσα σε διαμέρισμα στη Νίκαια, όπου διαμένουν Πακιστανοί.

Ο άνδρας της ΕΛ.ΑΣ, που υπηρετεί στην Ασφάλεια Αττικής, εντοπίστηκε τα ξημερώματα άγρια χτυπημένος και δεμένος μέσα στο διαμέρισμα.

Πληροφορίες από πηγές της αστυνομίας, λίγο πριν από τις 4:00 τα ξημερώματα πολίτης τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και είπε ότι άκουσε φωνές από το συγκεκριμένο διαμέρισμα.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι μόλις έφθασαν στο σημείο δέχθηκαν επίθεση από ομάδα Πακιστανών. Μόλις οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τους αλλοδαπούς διαπίστωσαν ότι μέσα στο διαμέρισμα βρισκόταν ένας συνάδελφός τους.

Ο αστυνομικός που υπηρετεί στο Τμήμα Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας είπε στους συναδέλφους του ότι ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας διαπίστωσε ότι μια ομάδα Πακιστανών κινείται ύποπτα.

Τους ακολούθησε, όπως είπε, όμως εκείνοι τον αντιλήφθηκαν και του επιτέθηκαν. Τον οδήγησαν όπως περιέγραψε στο διαμέρισμα όπου τον έδεσαν και τον βασάνισαν επί τρεις ώρες.

Μάλιστα σοκ προκαλεί το γεγονός ότι όταν οδηγήθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο διαπιστώθηκε ότι εκτός από τον άγριο ξυλοδαρμό, του έλειπε και ένα κομμάτι από το αυτί.

Οι αλλοδαποί από την πλευρά τους, παρουσίασαν μια τελείως διαφορετική εκδοχή. Σύμφωνα με όσα είπαν, ο αστυνομικός μαζί με ακόμη δύο άτομα πήγαν στο διαμέρισμα και τους απείλησαν.

Τότε, εκείνοι αντέδρασαν και συνεπλάκησαν μαζί τους. Οι δύο άγνωστοι που ήταν μαζί με τον αστυνομικό κατάφεραν να διαφύγουν, εκείνος όμως αν και σωματώδης έμεινε πίσω.

Έρευνες προς πάσα κατεύθυνση

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ θεωρεί δεδομένο ότι οι Πακιστανοί εμπλέκονται σε λαθρεμπόριο τσιγάρων, καθώς βρέθηκαν ανάλογα στοιχεία στο διαμέρισμα στη Νίκαια.

Βέβαια, δεν μπορούν ωστόσο να εξηγήσουν πως βρέθηκε εκεί ο συνάδελφός τους ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.

Ακόμη, στο σημείο βρέθηκε και ένα όπλο το οποίο εξετάζεται για να διαπιστωθεί εάν ανήκει στον αστυνομικό.

Καταληκτικά, να σημειωθεί ότι ο αστυνομικός δεν είχε δώσει δικαιώματα στο παρελθόν, ωστόσο μετά και τα όσα είπαν οι Πακιστανοί θα στραφούν προς κάθε κατεύθυνση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments