Αθλητισμός

Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου: Ποιος Ποστέκογλου; Αυτός είναι ο επόμενος προπονητής

Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου: Ποιος Ποστέκογλου; Αυτός είναι ο επόμενος προπονητής
Η Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου ψάχνει προπονητή. Αλλά αυτός δεν θα είναι ούτε ο Ποστέκογλου, ούτε ο Αναστασιάδης. Το προφίλ του είναι συγκεκριμένο. Και μόνο αυτό μπορεί να δώσει τη λύση.

Η Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου θα αρχίσει και… επίσημα σε λίγο καιρό την αναζήτηση προπονητή. Κι αυτό διότι ο Σκίμπε φαίνεται πως θα αποτελέσει παρελθόν από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ο Γερμανός δεν σηκώνει πλέον το κλίμα που έχει διαμορφωθεί, εντός ΕΠΟ λίγοι τον θέλουν, το ίδιο και οι διεθνείς. Το ‘χασε το παιχνίδι. Οριστικά απ’ ότι φαίνεται.

Το όνομα του Άγγελου Αναστασιάδη ήταν το πρώτο που ακούστηκε για την Εθνική. Σήμερα υπήρξε και το όνομα του Άγγελου Ποστέκογλου. Του Ελληνοαυστραλού προπονητή, ο οποίος είχε έρθει και στα μέρη μας και είχε δουλέψει στην Παναχαϊκή. Ο Ποστέκογλου έχει καλό όνομα στην Αυστραλία. Θεωρείται από τους καλύτερους προπονητές εκεί.

Η αλήθεια είναι πως ο ίδιος δημιούργησε το θέμα με δηλώσεις του. Είπε ότι η Ελλάδα τον προσέγγισε και του έκανε γνωστό το ενδιαφέρον της για να αναλάβει τις τύχες της. Λίγη ώρα αργότερα, η ΕΠΟ μέσω διαρροής διέψευσε το θέμα. Ποστέκογλου… τέλος, πριν καν αρχίσει το θέμα.

Και ο Άγγελος Αναστασιάδης δύσκολα θα κάτσει στον πάγκο. Δεν τον θέλουν οι παίκτες και έχουμε αναλύσει σε προηγούμενα κείμενα τους λόγους. Ποιος θα κάτσει στον πάγκο της Εθνικής; Ποιος θα είναι ο εκλεκτός της ΕΠΟ. Είναι δύσκολο να απαντηθεί αυτή τη στιγμή. Όμως το προφίλ του πρέπει να είναι συγκεκριμένο. Να ξέρει πως να προσεγγίσει τους παίκτες και να βγάλει το 100% απ’ αυτούς. Διότι υλικό υπάρχει. Πολύ καλό.

Η Εθνική θέλει έναν προπονητή τύπου… Σάουθγκέιτ. Δείτε τον Βρετανό τι έκανε στην Εθνική ομάδα της Αγγλίας. Την έκανε και πάλι ομάδα. Να σέβονται οι παίκτες τη φανέλα που φοράνε. Να ματώνουν γι’ αυτή. Και έβαλε και στο παιχνίδι της πράγματα που είχαμε χρόνια να δούμε. Όπως τα στημένα και η τακτική γύρω απ’ αυτά. Η αμυντική τους λειτουργία. Η κόντρα επίθεση, που υπήρξε καταπληκτική στο ματς με την Ισπανία πριν από λίγες μέρες.

Αν η Εθνική βρει έναν προπονητή σαν τον Σάουθγκέιτ, θα λύσει το πρόβλημά της. Δεν χρειάζεται ούτε μεγάλο όνομα, ούτε κάποιος που να έχει χρόνια εμπειρίας. Ένας δουλευταράς χρειάζεται. Με γνώσεις στο αντικείμενο. Που θα μπορεί να μεταδώσει στους παίκτες όλα όσα γνωρίζει. Να τον κάνει να τον σέβονται και να τους σέβεται και αυτό. Και θα βρει τον δρόμο της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments