Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις του αστρολόγου για την Κυριακή (21/10/18)

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις του αστρολόγου για την Κυριακή (21/10/18)
Αστρολόγος προβλέψεις 21/10 Κυριακή.

Ζώδια σήμερα: Οι προβλέψεις του αστρολόγου για την Κυριακή (21/10/18).

Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Ο ζωοδότης πλανήτης φτάνει προς το τέλος της παραμονής του στον Ζυγό. Στο μεταξύ, έχει βγάλει στην επιφάνεια την ανάγκη όλων για ισορροπία και δικαιοσύνη. Σχεδόν τα πάντα στρέφονται γύρω από τις σχέσεις!

Ο Ήλιος από τον Ζυγό θα σας βοηθήσει τις επόμενες ημέρες να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα γαλήνης σε όλους τους τομείς.

Ο Ήλιος θα περάσει στον Σκορπιό την Τρίτη, όπου αμέσως θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον Ουρανό από τον Ταύρο.

Αυτό θα αποτελέσει μεταίχμιο ή θα επιφέρει κάποιες αλλαγές, που θα σας ωθήσουν μπροστά ανεμπόδιστα!

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύες. Η θέση της φέρνει συναίσθηση για το πόσο τυχεροί και ευλογημένοι είστε. Όλα θα πάνε καλά, αν δεν βελτιωθούν και περαιτέρω… Είστε στην πορεία που πρέπει!

Σήμερα Κυριακή, θα πρέπει να αναζητήσετε λύσεις σε προβλήματα ή αντιπαραθέσεις που αφορούν κάποια προσωπικά αντικείμενα, εξοπλισμό στο σπίτι, ακίνητα και άλλα υλικά πράγματα. Εάν έχετε δεσμεύσεις ή άλλες ενέργειες οικονομικού χαρακτήρα με μια γυναίκα (πιθανώς μεγαλύτερης ηλικίας από εσάς), είτε θα απογοητευτείτε ή θα σας εκμεταλλευτούν.

Αστρολόγος προβλέψεις Αποφύγετε να χειριστείτε με άσχημο τρόπο τη σχέση με κάποιον φίλο, επειδή θα χάσετε τον έλεγχο της όλης κατάστασης. Η Κυριακή θα είναι μια καλή ημέρα για την ερωτική σας ζωή, ειδικά εάν ο/η σύντροφός σας γεννήθηκε στα ζώδια της Παρθένου, του Ταύρου ή του Αιγόκερω.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, την Κυριακή θα συζητήσετε κάποια γεγονότα που αφορούν έναν άντρα νεαρής ηλικίας ή ένα αγόρι. Η μέρα φέρνει διάφορα νέα σχετικά με μια εγκυμοσύνη, τη γέννηση ενός παιδιού και πολλά άλλα. Οι άνδρες θα είναι πολύ ευαίσθητοι σε νέα ή γεγονότα που σχετίζονται με το δικό τους παιδί.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, η Κυριακή θα είναι μια απρόβλεπτη ημέρα, με την εμφάνιση διαφόρων αγχωτικών καταστάσεων για τις οποίες δεν θα είστε προετοιμασμένοι. Μάλλον δεν θα αποβούν δυσμενείς για σας, αλλά σίγουρα θα είναι δύσκολο για εσάς να ανταποκριθείτε. Κάποια αναπάντεχα γεγονότα του παρελθόντος ή άνθρωποι από το παρελθόν σας θα κάνουν πάλι την εμφάνιση τους.

Αστρολόγος προβλέψεις

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα είστε σε θέση να επιτύχετε καλά οικονομικά αποτελέσματα στη δουλειά ή την επιχείρησή σας. Θα έχετε λόγους για να αισθάνεστε ικανοποιημένοι με ό,τι καταπιαστείτε και πραγματοποιήσετε σήμερα. Οι συζητήσεις που θα κάνετε σχετικά με τα οικονομικά θα έχουν θετική εξέλιξη. Επίσης, δεν αποκλείεται να πάρετε κάποια χρήματα που δεν τα περιμένετε.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, την Κυριακή θα έχετε την ευκαιρία να επιτύχετε κάτι σημαντικό ή να προοδεύσετε σε υποθέσεις που θα σας απασχολήσουν την ερχόμενη εβδομάδα. Η Κυριακή θα είναι μια σημαντική μέρα για τις νέες γυναίκες που γεννήθηκαν στα τρία αυτά ζώδια. Η σχέση σας με τους ανθρώπους που γεννήθηκαν στα ζώδια του Υδροχόου, του Ζυγού ή των Διδύμων θα σας προκαλέσει θετικά συναισθήματα.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments