Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Όπως λέμε Παρί και Αϊντχόφεν – Οι ομάδες που διατηρούν το απόλυτο

ΠΑΟΚ: Όπως λέμε Παρί και Αϊντχόφεν – Οι ομάδες που διατηρούν το απόλυτο
Ο ΠΑΟΚ μετά την νίκη του στο ντέρμπι με τον Άρη ακολουθεί το παράδειγμα της Αϊντχόφεν και της Παρί Σεν Ζερμέν, αφού παίρνει το μέγιστο από κάθε ματς.

Αποφασισμένοι για σπουδαία πράγματα είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του ΠΑΟΚ.

Μετά την χθεσινή νίκη με 2-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επί του Αρη, οι Θεσσαλονικείς έφθασαν στις επτά νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της Super League και εάν προστεθούν οι πέντε συνεχείς νίκες στο τέλος του περυσινού πρωταθλήματος, το απόλυτο του ΠΑΟΚ, έχει φθάσει αισίως στις 12 αναμετρήσεις.

Αναζητώντας κάτι ανάλογο στο σύνολο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, διαπιστώνεται πως από τα «καλά» πρωταθλήματα της «γηραιάς ηπείρου», μόνο η Αϊντχόφεν και η Παρί Σεν Ζερμέν, διατηρούν το απόλυτο βαθμολογικής συγκομιδής.

Οι Παριζιάνοι μετρούν δέκα νίκες σε ισάριθμους αγώνες και οι Ολλανδοί εννέα νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της Eredivisie.

Χωρίς βαθμολογική απώλεια, παραμένουν οι Τρε Φιόρι και Πεναρόζα, αλλά στο πρωτάθλημα του …Σαν Μαρίνο, όπως και η Λίνκολν στο …Γιβραλτάρ, που έχουν από τέσσερις διαδοχικές νίκες.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι από τον πίνακα με τις «απόλυτες» ομάδες της Ευρώπης, βγήκαν αυτήν την εβδομάδα, η Γιουβέντους, η Σάλτσμπουργκ και η ΑΕΚ Λάρνακας που παραχώρησαν ισοπαλία, διατηρώντας ωστόσο το αήττητο τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments