Πολιτική

Κοτζιάς: Η πρώτη του ομιλία μετά την παραίτηση από την Κρήτη

Κοτζιάς: Η πρώτη του ομιλία μετά την παραίτηση από την Κρήτη
Η πρώτη ομιλία μετά την παραίτησή του από την θέση του υπουργού εξωτερικών θα γίνει στην Κρήτη. Από εκεί ο Νίκος Κοτζιάς αναμένεται να δείξει τις προθέσεις του απέναντι στην κυβέρνηση.

Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο θα παρευρεθεί σήμερα (22/10/18) ο Νίκος Κοτζιάς, όπου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη του ομιλία μετά την παραίτησή του από την θέση του υπουργού Εξωτερικών.

Σε σχετική ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της κίνησης «Πράττω», επικεφαλής της οποίας είναι ο κ. Κοτζιάς, γίνεται λόγος για μια «βαρυσήμαντη» ομιλία στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, με την οποία ξεκινάει η προγραμματισμένη περιοδεία του πρώην υπουργού , «για μια δημοκρατική, προοδευτική και πατριωτική Ελλάδα σε έναν κόσμο που αλλάζει».

«Χρειάζεται μια κυβέρνηση της δημοκρατικής παράταξης με κορμό την Αριστερά», αναμένεται να τονίσει ο κ. Κοτζιάς ο οποίος επιμένει στην ανάγκη διαμόρφωσης μια νέας κυβερνητικής πλειοψηφίας χωρίς τους Ανεξάρτητους Έλληνες, με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και με συμμετοχή άλλων δυνάμεων της δημοκρατικής παράταξης, όπως το «Πράττω».

Παράλληλα, να σημειωθεί ότι ο Νίκος Κοτζιάς, δεν φαίνεται πώς θέλει σε καμία περίπτωση διατεθειμένος να υπονομεύσει την κυβέρνηση, στην οποία θα συνεχίσει να παράσχει την υποστήριξή του.

Πάντως, κάτι τέτοιο  δεν σημαίνει ότι για χάρη της εσωτερικής ηρεμίας του κόμματος θα παραμείνει σιωπηλός σε ό,τι αφορά την περίπτωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου.

Καταληκτικά, μετά το Ηράκλειο, ο πρώην υπουργός έχει προγραμματίσει εκδήλωση και ομιλία στην Κομοτηνή, ενώ για την 1 Δεκεμβρίου έχει προγραμματιστεί πανελλαδική συνδιάσκεψη για την Αυτοδιοίκηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments