Video

Ατύχημα στο μετρό της Ρώμης: Τραυματίες οπαδοί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας λόγω της κυλιόμενης σκάλας (vid)

Ατύχημα στο μετρό της Ρώμης: Τραυματίες οπαδοί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας λόγω της κυλιόμενης σκάλας (vid)
Ανατριχιαστικό ατύχημα στο μετρό της Ρώμης.

Ατύχημα στο μετρό της Ρώμης: Περίπου 20 άνθρωποι τραυματίστηκαν, οι περισσότεροι εξ αυτών οπαδοί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η ιταλική αστυνομία μετά την κατάρρευση κυλιόμενης σκάλας στο μετρό της Ρώμης.

Ένας από τους τραυματίες νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, όπως παραδέχθηκαν οι αρχές, από το άσχημο περιστατικό στο σταθμό «Repubblica», στο κέντρο της «αιώνιας πόλης.»

Η κρατική τηλεόραση (RAI) δημοσίευσε ένα βίντεο για το περιστατικό που δείχνει την κυλιόμενη σκάλα να αναπτύσσει ξαφνικά ταχύτητα, τραυματίζοντας τους ανθρώπους που βρίσκονταν στο τέρμα της. Τα ιταλικά ΜΜΕ δήλωσαν ότι ορισμένοι οπαδοί παγιδεύτηκαν ανάμεσα στα μεταλλικά σκαλιά της σκάλας.

Ο σταθμός ήταν γεμάτος από Ρώσους οπαδούς την ώρα που κατευθύνονταν προς το Ολυμπιακό Στάδιο της Ρώμης, όπου η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντιμετωπίζει αυτή την ώρα την Ρόμα στο πλαίσιο των ομίλων του Champions League.

Στην ιστοσελίδα της η «La Repubblica» αποκαλύπτει ότι η κυλιόμενη σκάλα έσπασε στη διάρκεια των τραγουδιών των οπαδών της ΤΣΣΚΑ, όταν άρχισαν να πηδούν με μανία πάνω σε αυτή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments