Ζώδια

Ζώδια ερωτικές προβλέψεις: Τι επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα (23/10/18)

Ζώδια ερωτικές προβλέψεις: Τι επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα (23/10/18)
Ζώδια ερωτικές προβλέψεις: Αναλυτικά, όσα επιφυλάσσουν τα άστρα για σήμερα. Το απόλυτο εργαλείο στην εργαλειοθήκη της σχέσης σου, είναι η ικανότητά σου να ακούς με ανοιχτή καρδιά και μυαλό, τώρα.

Ζώδια ερωτικές προβλέψεις: Τι επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα (23/10/18) Κριός: Δεν είναι διασκεδαστικό αυτό που βιώνεις, αλλά όταν δεν υπάρχει επικοινωνία ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου, οι επιπτώσεις, θα σου δημιουργήσουν συναισθηματικές δυσκολίες. Έχεις εμμονή με το να είναι δίκαια τα πράγματα μεταξύ σας, αλλά μιλώντας για τέτοια δύσκολα θέματα, θα χρειαστεί πολύς χρόνος και υπομονή. Το απόλυτο εργαλείο στην εργαλειοθήκη της σχέσης σου, είναι η ικανότητά σου να ακούς με ανοιχτή καρδιά και μυαλό, τώρα.

Ζώδια ερωτικές προβλέψεις: Τι επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα (23/10/18)

Ταύρος: Η ιδέα να προχωρήσει η σχέση σου σε άλλο επίπεδο, θα είναι ελκυστική, γιατί σου αρέσει η συναισθηματική ασφάλεια, που προσφέρει. Ωστόσο, πρέπει ν’ αναγνωρίσεις το γεγονός ότι, κάποιος άλλος μπορεί να εμφανιστεί στη ζωή σου στο μέλλον. Επομένως δε χρειάζεται να εξαρτάσαι από κανέναν για να νιώθεις εσύ η ίδια ασφαλής στη σχέση σου. Μια συναισθηματική συζήτηση ανάμεσά σας, για το τι μπορεί να γίνει και από τις δύο πλευρές για να ενισχυθούν οποιαδήποτε αισθήματα ασφάλειας, θα ήταν έγκαιρη και χρήσιμη.

Δίδυμοι: Στην ερωτική σου ζωή επικρατεί σε κάποια σημεία, ρουτίνα. Ωστόσο, είναι καιρός να σκεφτείς καινούργια πράγματα και να συνδεθείς ξανά με το περιπετειώδες πνεύμα σου. Θα κάνεις ό, τι μπορείς για να αναζωογονήσεις τα σημερινά ερωτικά θέματα και θα έχεις την παθιασμένη επιμονή για να προωθήσεις κάτι με αυτόν που αγαπάς. Λίγη δημιουργικότητα… και προθυμία να ρισκάρεις, είναι όλα όσα χρειάζονται.

Καρκίνος: Η αυξημένη αυτοπεποίθηση, μπορεί να σε βοηθήσει να φτάσεις στον ονειρικό προορισμό σου πιο γρήγορα. Αυτή η ξαφνική έκφραση συναισθημάτων μπορεί να εκπλήξει τον αγαπημένο σου, αλλά ξέρεις ότι δεν είσαι συναισθηματικά απερίσκεπτη. Η πρόοδος της σχέσης σου, εξαρτάται από την ειλικρίνεια… και όσο περισσότερο ειλικρινής είσαι εσύ, τόση μεγαλύτερη ειλικρίνεια, θα σου δείχνει και ο εραστής σου.

Ζώδια ερωτικές προβλέψεις: Τι επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα (23/10/18)

Λέων: Η σταθερότητα στη σχέση σου, προϋποθέτει εμπιστοσύνη στα αισθήματά σου. Αν ζητάς μια σέξι περιπέτεια ή ερωτικά ρίσκα, λάβε υπόψη σου τα συναισθήματά σου.Είσαι σε θέση να αντιμετωπίσεις, οτιδήποτε ερωτικό, θα συναντήσεις στο δρόμο σου. Καθώς αλλάζεις εσύ, αλλάζουν και οι συμπεριφορές και οι πεποιθήσεις σου για την αγάπη και τον έρωτα. Η πιο αυθεντική έκδοση του εαυτού σου, θα σε βοηθήσει να αποδεχτείς πού μπορεί να έχεις «παίξει εκ του ασφαλούς» για πολύ καιρό.

Παρθένος: Μια αυξανόμενη αίσθηση για περιπέτεια, μπορεί να σε ωθήσει να εξετάσεις νέες και πρωτοποριακές εμπειρίες στον έρωτα. Η περιέργειά σου, είναι έντονα σέξι και αν βρίσκεσαι στο αρχικό στάδιο μιας νέας ερωτικής σχέσης ή σε μια μακροπρόθεσμη συνεργασία, αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να είσαι ειλικρινής για τις νέες εμπειρίες που θέλει να διερευνήσει η καρδιά σου. Δεν χρειάζεται να λειτουργήσεις μόνη σου, γι’ αυτό μοιράσου τις σκέψεις σου με τον εραστή σου, που μπορεί να σε συνοδεύσει σ’ αυτό το συναρπαστικό ταξίδι της ανακάλυψης.

Ζυγός:  Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να αναθεωρήσεις τα οικονομικά σου, ιδιαίτερα αν οι ρομαντικές διασκεδάσεις, έχουν φτάσει τον προϋπολογισμό, στα ύψη. Αν είσαι σε σχέση, τότε αυτή η αξιολόγηση θα μπορούσε να γίνει με κοινή συνεργασία. Εσύ και ο αγαπημένος σου, ίσως πρέπει να αντιμετωπίσετε μια συγκεκριμένη πραγματικότητα που επηρεάζει τις δαπάνες σας. Όμως μαζί, μπορείτε να ρυθμίσετε οποιοδήποτε οικονομικό ζήτημα, πειθαρχημένα και ρεαλιστικά.

Ζώδια ερωτικές προβλέψεις: Τι επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα (23/10/18)

Σκορπιός: Σήμερα στη σχέση σου, θ’ ασχοληθείς με την εκτίμηση της υγείας. Αν είσαι μόνη, τότε μπορεί ν’ αποφασίσεις να βελτιώσεις την εμφάνιση σου, ώστε να ενισχύσεις την αυτοπεποίθησή σου. Αν είσαι σε σχέση, τότε αν έχετε μια κακιά συνήθεια, ίσως ήρθε η ώρα να την περιορίσετε ή να την αφαιρέσετε από την καθημερινότητά σας. Είτε αφορά εσένα, εκείνον ή και τους δυο σας. Οποιαδήποτε βήματα προς την αυτοβελτίωση, μπορούν μόνο να ωφελήσουν τη σχέση σας.

Τοξότης:  Μια ερωτική σχέση που σε μπερδεύει, θα μπορούσε να σου δώσει πολλά για να σκεφτείς. Όμως κάθε φορά που κάνεις ένα βήμα μπροστά, μπλοκάρεις ή καθυστερείς. Θέλεις να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, με τον πιο δημιουργικό τρόπο, και το σύμπαν φαίνεται πρόθυμο να σε βοηθήσει να το κάνεις. Από τον τρόπο που θα εκφραστείς στον αγαπημένο σου, θα συνειδητοποιήσεις, πώς ακριβώς νιώθεις.

Ζώδια ερωτικές προβλέψεις: Τι επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα (23/10/18)

Αιγόκερως: Αν είχες πειστεί, πως ένα ερωτικό σου πλάνο, δε θα πραγματοποιείτο ποτέ, τότε αυτό που βιώνεις τώρα, θα σε κάνει να αισιοδοξείς. Το ένστικτό σου δεν κάνει λάθος αν σου λέει, πως η ερωτική σου σχέση κερδίζει δυναμική ή μεταβάλλεται μ’ ένα τρόπο, που επιθυμούσες καιρό να συμβεί ό, τι κι αν το προκαλέσει αυτό, θα αισθανθείς πως τα ερωτικά σου θέματα, κινούνται σε μια σκόπιμη και νέα κατεύθυνση και έχεις δίκιο που πιστεύεις, ότι θα σ’ αρέσει ο προορισμός.

Υδροχόος: Αν είσαι μόνη και βλέπεις πως αυτό το διάστημα, σε προσέχουν πολλοί, τότε θεώρησέ το σαν μια κοσμική ανταμοιβή! Όσο όμορφο και αν είναι αυτό που αισθάνεσαι, σε ενδιαφέρει κάποιος, και νοιάζεσαι να κοιτάξεις μόνο προς το μέρος του. Επωφελήσου από αυτό το κοσμικό κάρμα. Είσαι σε θέση να κάνεις επιλογές και κάθε αίσθηση ενθουσιασμού, είναι δικαιολογημένη.

Ζώδια ερωτικές προβλέψεις: Τι επιφυλάσσουν τα άστρα σήμερα (23/10/18)

Ιχθύες:  Κοιτάζοντας βαθιά μέσα σου, είναι απαραίτητο να αποκτήσεις μια υγιή προοπτική σε θέματα αισθηματικά, αυτή τη στιγμή. Μια ασυνήθιστη ερωτική εξέλιξη, θα μπορούσε να σου προκαλέσει την ανάγκη για να γίνει αυτό. Είτε γνωρίζεις κάποιον νέο εραστή και αισθάνεσαι μια άμεση σύνδεση είτε εσύ και ο εραστής σου, αποφασίζετε να κάνετε πιο πικάντικη τη σχέση σας. Όλες οι αλλαγές που μπορείς να πετύχεις, είναι αποτέλεσμα της υπενθύμισης του τί – ή ποιον – θέλεις πραγματικά.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments