Αθλητισμός

ΑΕΚ: Κάνουν ουρά οι μάνατζερ για τον Χουλτ

ΑΕΚ: Κάνουν ουρά οι μάνατζερ για τον Χουλτ
Μάγεψε ο παίκτης της ΑΕΚ, Νίκλας Χουλτ με την εμφάνισή του κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, με αποτέλεσμα να μπει στο μπλοκάκι αρκετών μάνατζερ από μεγάλες ομάδες της Ευρώπης.

Μεγάλο ματς από τον Νίκλας Χουλτ της ΑΕΚ κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ, παρά την εντός έδρας ήττα με σκορ 2-0 από τους Βαυαρούς.

Ο έμπειρος μπακ τα πήγε πολύ καλά απέναντι στον Άριεν Ρόμπεν. Ο Ολλανδός εξτρέμ βρήκε τον… δάσκαλό του στο πρόσωπο του Σουηδού αμυντικού. Μια εμφάνιση που δεν πέρασε απαρατήρητη.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα “Sportime” ο Χουλτ συζητήθηκε έντονα. Όχι από τίποτα τυχαίους. Κάθε άλλο! Αλλά από τους κορυφαίους μάνατζερ που ήταν στο Μαρούσι. Μερικοί από αυτούς ξέρουν πολύ καλά την αγορά και δεν αποκλείεται να “χτυπήσουν” σε κάποιο επόμενο παιχνίδι της “Ένωσης” για χάρη του.

Νίκλας Χουλτ: Ο άνθρωπος που “έσβησε” τον Ρόμπεν

Το όνομα του Χουλτ πλέον κοσμεί τα μπλοκάκια πολλών μάνατζερ. Λογικό εδώ που τα λέμε. Λίγοι είναι οι αμυντικοί που βρήκαν απέναντί τους τον Άριεν Ρόμπεν και κατάφεραν να τον περιορίσουν. Εκείνος όχι απλά δεν τον άφησε να τον περάσει, αλλά τον… εξαφάνισε. Ωστόσο, πρέπει να περάσει από νέες εξετάσεις μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Αυτό τουλάχιστον λένε οι μάνατζερ.

Ήδη το δείγμα που έχουν από τον αριστερό μπακ είναι πολύ καλό. Αλλά θέλουν και άλλο. Οπότε δεν θα πρέπει να μας προκαλεί εντύπωση αν στο επερχόμενο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Μπάγερν στο Μόναχο ο Χουλτ είναι και πάλι το πρώτο θέμα συζήτησης.

Το καλό για την ελληνική ομάδα είναι ότι τον έχει “κλεισμένο” ως το καλοκαίρι του 2020. Γι’ αυτό το λόγο όποια ομάδα επιθυμεί να τον κάνει δικό της θα πρέπει να τα “σκάσει” στην “Ένωση” για τον έμπειρο μπακ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments