Video

Έλλη Στάη: H επιστροφή της και η εντυπωσιακή πρεμιέρα του Open TV

Έλλη Στάη: H επιστροφή της και η εντυπωσιακή πρεμιέρα του Open TV
Η Έλλη Στάη… άνοιξε το OPEN TV.

Με την Έλλη Στάη στις 19.00 ακριβώς έγινε η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του νέου καναλιού του Ιβάν Σαββίδη “OPEN”.

«Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας, είναι το δελτίο του Open στις 7. Είναι οι ειδήσεις από το καινούργιο κανάλι που έρχεται να σας συστηθεί απόψε με αυτό που λέει ο τίτλος του «Open».

Ανοιχτό σε ιδέες, απόψεις, τάσεις και πιστό στον τομέα της ενημέρωσης στους κώδικες της ειλικρινούς και ηθικής δημοσιογραφίας. Απόψε το Open ξεκινάει το ταξίδι του στα ταραγμένα νερά των media πιστεύοντας ότι θα πλεύσουμε όλοι μαζί και ασφαλώς και με επιτυχία», είπε η Έλλη Στάη μεταξύ άλλων τα πρώτα λεπτά του δελτίου ειδήσεων στην πρεμιέρα του Open tv.

Ο πρώτος ρεπόρτερ που βγήκε στον «αέρα» ήταν ο Μιχάλης Ιγνατίου από τις ΗΠΑ για τα ύποπτα δέματα που εντοπίστηκαν στα γραφεία του CNN αλλά και στις οικίες της Χίλαρι Κλίντον και του Μπάρακ Ομπάμα.

Ακολούθησαν συστάσεις από τη Λίνα Δρούγκα η οποία έκανε μία ξενάγηση στην αίθουσα σύνταξης και περιέγραψε την μεγάλη προσπάθεια που έχει γίνει προκειμένου να στηθεί ο σταθμός και τον “πανικό” όπως χαρακτηριστικά είπε, που έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες, προκειμένου να πάνε όλα καλά στο μεγάλο αυτό τηλεοπτικό στοίχημα. Την σκυτάλη πήραν ο σκηνοθέτης Πάνος Κοκκινόπουλος και ο παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς οι οποίοι μίλησαν για τη συνεργασία τους με το OPEN.

Στη συνέχεια προβλήθηκε ένα βίντεο στο οποίο σε fast forward οι τηλεθεατές παρακολούθησαν τη “γέννηση” του νέου καναλιού με κάθε λεπτομέρεια σε ό,τι αφορά το χτίσιμο των νέων εγκαταστάσεων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments