Μedia

Κανάκης: Το παρασκήνιο πίσω από την αποχώρησή του από τον ΑΝΤ1

Κανάκης: Το παρασκήνιο πίσω από την αποχώρησή του από τον ΑΝΤ1
Εκτός ΑΝΤ1 έπειτα από 21 χρόνια o Αντώνης Κανάκης.

Κανάκης: Μια μια ανακοίνωση μόλις δύο προτάσεων, ο τηλεοπτικό σταθμός του ΑΝΤ1, επιβεβαίωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Αντώνη Κανάκη, την ώρα που παρασκηνιακές πληροφορίες κάνουν λόγο για ενστάσεις από πλευράς του τηλεοπτικού σταθμού αναφορικά με τα γεγονότα που αφηγείται ο παρουσιαστής στην επιστολή του.

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη. Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε θερμά για όλα όσα έχει προσφέρει στο κανάλι αυτά τα 21 πολύ δημιουργικά και επιτυχημένα χρόνια» αναφέρει η ανακοίνωση του σταθμού.

Παρά την έναρξη του προγράμματος του ΑΝΤ1 για τη νέα τηλεοπτική σεζόν από τις 17 Σεπτεμβρίου, τόσο η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» όσο και η νέα εκπομπή «Βινύλιο» που ξεκίνησε μόλις την περσινή χρονιά, δεν έκαναν πρεμιέρα.

Oι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για δυσαρέσκεια του ΑΝΤ1 σχετικά με την καθυστέρηση της έναρξης του Ράδιο Αρβύλα αλλά και για τη μη τακτική προβολή της εκπομπής κατά την περσινή τηλεοπτική σεζόν.

Σε αυτό το σημείο, να θυμίσουμε ότι ο παρουσιαστής στην επιστολή του αναφέρεται σε φήμες τον ήθελαν να αποφασίζει τη διακοπή εκπομπών της βραδινής ζώνης του καναλιού, έχοντας την καλλιτεχνική επιμέλεια του βραδινού προγράμματος. Υποστηρίζει ωστόσο ότι δεν ανέλαβε ποτέ ουσιαστικά καθήκοντα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments