Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (26/10/18)

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (26/10/18)
Ζώδια σήμερα: Συμβουλή για όλα τα ζώδια.

Ζώδια σήμερα: Η συμβουλή της ημέρας (26/10/18)

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ως Κριός πρέπει να ξέρεις πως υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στο υγιή τσαμπουκά και την τσαντίλα. Τσαντίλα είναι η κατάσταση στην οποία χάνεις πλήρως τον έλεγχο και καταλήγεις να βρίσκεις το μπελά αντί για το δίκιο σου. Υγιής τσαμπουκάς είναι να βάζεις τους πάντες στη θέση τους χωρίς να χάνεις ούτε μια στιγμή την ψυχραιμία σου. Σήμερα ευτυχώς διαθέτεις το δεύτερο και η μέρα στη δουλειά κυλάει απρόσκοπτα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ταύρε, είσαι έτοιμος/η ανά πάσα στιγμή να πουλήσεις την ψυχή σου στο διάβολο για μια/ένα γοητευτική/ό σύντροφο. Τι κρίμα που η γοητεία με την ουσία είναι θανάσιμοι εχθροί. Πάμε και αλλιώς: Γιατί οι σχέσεις σου μετά την πρώτη τους έξαψη γίνονται τόσο ενδιαφέρουσες όσο οι μεταμεσονύκτιες διαφημίσεις του telemarketing; Διαλογίσου πάνω σʼ αυτήν την ερώτηση τις επόμενες μέρες…

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Δίδυμε, μην τολμήσεις να χαραμίσεις ακόμη ένα βράδυ παρηγορώντας φίλους/ες που έχουν απογοητευτεί από την άτιμη κοινωνία και τον ψεύτη ντουνιά. Να τους πεις ότι η κλάψα πέθανε και το πρόγραμμα άλλαξε από Καζαντζίδη σε λάτιν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η ησυχία που έχεις επιλέξει τελευταία κάθε άλλο παρά ένδειξη μελαγχολίας είναι. Φαντάσου πως το οικοδόμημα της σκέψης σου φτιάχνεται από πολλά μικρά τουβλάκια lego. Αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες είναι πως αποδομείς το παλιό οικοδόμημα/τερατούργημα για να φτιάξεις ένα νέο, πιο πρακτικό, περισσότερο ασφαλές. Α και με την ευκαιρία αυτής της παρατήρησης, να θυμάσαι πως καλός/η φίλος/η είναι αυτός που σέβεται τη σιωπή σου.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Κάθε φορά το ίδιο πρόβλημα: πως θα συνεφέρουμε τα Λιοντάρια από τη μελαγχολία της ρουτίνας. Ευτυχώς σήμερα με πολύ άμεσο και δυσάρεστό τρόπο θα καταλάβεις πόσο σύνθετο έχει γίνει το πρόβλημα της σωτηρίας του προϋπολογισμού σου και θα προσγειωθείς. Με απλά λόγια: δουλεύουμε τώρα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παρθένε, πράγματι δεν είναι καθόλου εύκολο να σχεδιάζεις από την αρχή σημαντικούς τομείς της καθημερινότητας σου, με το παρελθόν να παραμονεύει σε κάθε γωνία σαν μπαμπούλας. Όμως είναι αναζωογονητικό να κάνεις όνειρα που ξέρεις πως ανήκουν σε εσένα και μόνο. Γλυκιά κούραση, ανεκτή αναμονή.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Είναι περίεργο που προσπαθείς τελευταία να κατανοήσεις αν είσαι κουρασμένος/η ή κορεσμένος/η από την καθημερινή εργασιακή ρουτίνα. Γιατί αν ισχύει το πρώτο τότε το μόνο που χρειάζεσαι είναι να πάρεις μερικές αναπνοές το επόμενο διάστημα (εφικτό). Αν όμως ισχύει το δεύτερο έχεις μεγάλο πρόβλημα…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Τις τελευταίες μέρες ίσως νιώθεις πάλι να σε γραπώνουν από το λαιμό οι εσωτερικές σου φοβίες αλλά και οι κριτικές-ξυράφια που ασκείς στον εαυτό σου για τις επαγγγελματικές επιλογές σου. Ευχάριστα νέα για σήμερα τουλάχιστον: το μυαλό σου καταφέρνει να ξεφύγει από τη γωνία του ρινγκ και επιτελείς στο έπακρο όλες τις στάνταρ λειτουργίες και υποχρεώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Υπάρχει σχεδόν ανησυχητική κινητικότητα στο εργασιακό περιβάλλον και αβεβαιότητα ως προς τις εξελίξεις. Ίσως γιʼ αυτό έχεις ανοίξει όλους τους διαύλους επικοινωνίας και αναθερμαίνεις επαγγελματικές επαφές. Όμως μην παρατήσεις ακόμη την προσπάθεια στο χώρο που βρίσκεσαι. Τα πράγματα μπορεί και να μην είναι όπως δείχνουν και είναι κρίμα να τα εξωθήσεις σε άκρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Το επόμενο σημαντικό project που έχουν να δουλέψουν πολλοί/ες Αιγόκεροι δεν είναι επαγγελματικό. Είναι βαθιά προσωπικό. Πώς θα καταφέρεις να δείξεις σε εκείνον/εκείνη που σε ενδιαφέρει, ότι κάτω από την σκληροτράχυλη κοινωνική εικόνα σου, κρύβεται ένα απαιτητικό και σκανταλιάρικο παιδί; ΟΚ… Καλή τύχη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Υδροχόε, ακόμη κι εσύ χρειάζεσαι μερικές φορές να νιώσεις οικειότητα, να περάσεις χρόνο με τους δικούς σου και να κερδίσεις μια αίσθηση (έστω και προσωρινή) οικογενειακής θαλπωρής. Κάνε το σήμερα, αρκεί να μην ενδώσεις σε ανακρίσεις για τη ζωή και τις επιλογές σου.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Αυτό που σου συμβαίνει τελευταία είναι καταπληκτικό και απόλυτα Ιχθύσιο: έχεις αποφασίσει πως πρέπει να κόψεις μερικές οικονομικες/συναισθηματικές εξαρτήσεις και δεσμούς, είτε από τον/την σύντροφο σου είτε από μερικούς στενούς φίλους. Όμως ξαφνικά σε πιάνουν τόσες ενοχές που αρπάζεσαι απʼ αυτούς και σχεδόν νιώθουν πως η σχέση σας ποτέ δεν ήταν καλύτερη. Ιχθύες, αυτό λέγεται παράνοια…

Πηγή: stardome.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments