Αθλητισμός

Πόρτο Τούμπα: Απεσταλμένος της ομάδας στο ΠΑΟΚ – Βίντι

Πόρτο Τούμπα: Απεσταλμένος της ομάδας στο ΠΑΟΚ – Βίντι
Πόρτο Τούμπα: Ποιους παίκτες του ΠΑΟΚ τσέκαρε η Πόρτο.

Πόρτο Τούμπα Τον Ζαμπά  και Έλληνες διεθνείς τσέκαρε απεσταλμένος της Πόρτο ο οποίος βρέθηκε στην Τούμπα το βράδυ της Πέμπτης.

Όπως αναφέρει η metrosport, είναι πολύ πιθανό ο απεσταλμένος των «δράκων» να ήταν ο αρχισκάουτ της ομάδας, σε κάθε περίπτωση, όμως, μέλος του τμ ήματος σκάουτ της πορτογαλικής ομάδας ήταν στις κερκίδες του γηπέδου και είδε το ΠΑΟΚ-Βίντι.

Δεν είχε, βέβαια, την ευκαιρία να παρακολουθήσει αγωνιζόμενο τον νεαρό Βραζιλιάνο, ωστόσο τσέκαρε Έλληνες διεθνείς, όπως ο Πέλκας (έχει δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του και στο παρελθόν η Πόρτο), ο Πασχαλάκης και ο Λημνιός.

Ο «κατάσκοπος» της Πόρτο πέρασε ουσιαστικά απαρατήρητος και το ερώτημα πλέον είναι αν αυτό το ενδιαφέρον έχει και συνέχεια, όπως και το αν ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο έχει κάποια συμμετοχή στο όλο θέμα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Λέο Ζαμπά, πρέπει ακόμη να τονίσουμε ότι, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, σοβαρό ενδιαφέρον υπάρχει και από άλλους τρεις συλλόγους, αφού διαθέτει όλο το πακέτο που τον καθιστά ελκυστικό.

Γι’ αυτό άλλωστε και ο ΠΑΟΚ έχει φροντίσει να βάλει στο συμβόλαιό του, buy-out 20 εκατ. ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments