Ζώδια

Προβλέψεις Νοεμβρίου Καρκίνος: Τι θα γίνει το μήνα που έρχεται

Προβλέψεις Νοεμβρίου Καρκίνος: Τι θα γίνει το μήνα που έρχεται
Προβλέψεις Νοεμβρίου Καρκίνος: Τι θα φέρει ο νέος μήνας.

Προβλέψεις Νοεμβρίου Καρκίνος :Αγαπητοί Καρκίνοι, ο τελευταίος μήνας του Φθινοπώρου δεν προβλέπεται να είναι και η πιο εύκολη περίοδος της ζωής σας.

Για αυτό ευθύνεται η Σελήνη, η κυβερνήτης σας, που δεν θα είναι στην καλύτερη φάση της.

Υπό αυτές τις συνθήκες, ο Νοέμβριος θα επιστρατεύσει τη σύνεση και την επιμέλειά σας για να αντεπεξέλθετε σε όλες τις προκλήσεις!

Ο καλύτερος τρόπος να διανύσετε αυτό τον μήνα, είναι να στηριχθείτε περισσότερο στο μυαλό και λιγότερα στη διαίσθησή σας. Τα συναισθήματα μπορεί να σας ξεγελάσουν κάποιες φορές, γι’ αυτό πρέπει να έχετε τον έλεγχό τους και να σκέφτεστε δύο φορές πριν κάνετε μια κίνηση!

Από την άλλη πλευρά, το πολύ θετικό δεδομένο είναι ότι θα έχετε στο πλάι σας τον Δία.

Ο πλανήτης της τύχης, που φροντίζει για την ανόρθωση του ζωδίου σας, θα βρίσκεται σε εξαιρετικά αίσια θέση απέναντί σας. Άρα στη διάρκεια αυτού του μήνα, σε συνδυασμό με τη λογική σας, δεν αναμένεται να βρεθείτε μπροστά σε επικίνδυνες καταστάσεις!

Ο Νοέμβριος θα ζητήσει από εσάς να κοπιάσετε για να κατακτήσετε όσα θέλετε, όμως είναι συμβατός με την ιδιοσυγκρασία σας. Ο χειρότερος εχθρός σας θα είναι μόνο η ανασφάλειά σας, στοιχείο που πρέπει να χειριστείτε και να αποβάλετε από νωρίς προκειμένου να φτάσετε τους στόχους σας.

Τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, χρειάζεται ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα για να εκπληρώσετε κάθε επιθυμία σας!

Δικαιούστε και πρέπει να εστιάσετε στην καλή φυσική σας κατάσταση, χωρίς να πιέζετε τις καταστάσεις αλλά να τις αφήνετε να κυλούν στο δικό τους ρυθμό.

Είναι δεδομένο ότι η πτώση στη διάθεση ή την υγεία σας, δεν θα σας επιτρέπει να σημειώσετε επιτυχίες. Αν είστε συνεχώς υπό πίεση ή κρύβετε πράγματα από τα άτομα του περιβάλλοντός σας, θα χάνετε την ενέργειά σας.

Θα διογκώνετε προβλήματα και δεν θα μπορείτε να πάρετε διαυγείς αποφάσεις!

Ο επαγγελματικός και οικονομικός τομέας μπορεί να καταλήξει επιτυχής μέσα στο Νοέμβριο.

Όσοι Καρκίνοι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, τα άστρα σας προτρέπουν να εστιάσετε μόνο σε αυτά που θέλετε να κατακτήσετε.

Ελάχιστες καταστάσεις θα έχουν τη δύναμη να σταματήσουν την πορεία σας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να μειώσετε την επαγρύπνησή σας…

Κάθε θετική συγκυρία για εσάς, δεν σημαίνει ότι είναι θετική και για τους άλλους που διεκδικούν τη δική τους επικράτηση!

Η συμβουλή των άστρων για εσάς, είναι να τολμήσετε να βάλετε σε εφαρμογή ακόμα και τα πιο φιλόδοξα σχέδιά σας. Μόνο η πραγματική δουλειά θα σας αποδώσει καρπούς, που θα είναι περισσότεροι απ’ όσους έχετε φανταστεί.

Το σημείο που πρέπει να προσέξετε στη διάρκεια αυτού του μήνα, είναι να μην πιέσετε τον εαυτό σας παραπάνω απ’ όσο χρειάζεται.

Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν, με αποφασιστικότητα και ευέλικτους ελιγμούς.

Να θυμάστε ότι οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας θα είναι δίπλα σας, σε αυτή τη διαδρομή πραγμάτωσης των φιλοδοξιών σας!

Όσοι Καρκίνοι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, αρκεί μέσα στο Νοέμβριο να μειώσετε λίγο την ταχύτητά σας.

Δεν χρειάζονται υπερβολές, δεν χρειάζεται πίεση. Αρκεστείτε στο να οργανώσετε τις υποχρεώσεις και τους εργασιακούς σας χώρους έτσι ώστε να σας προσφέρουν άνεση κινήσεων.

Διατηρήστε την ψυχραιμία και τη συνετή σας σκέψη υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, μην βιάζεστε να καταλήγετε σε συμπεράσματα γιατί μπορεί να θέσετε σε κίνδυνο την ανέλιξή σας!

Σε γενικές γραμμές, αυτός ο μήνας θα κυλήσει ομαλά και με αίσιες εξάρσεις.

Σε κάθε στάδιο προγραμματισμού των επόμενων βημάτων σας, να ζητάτε τη συμβουλή των ανθρώπων που εμπιστεύεστε.

Τόσο οι φίλοι σας όσο και άτομα με επιρροή, θα είναι στο πλευρό σας και θα σας κατευθύνουν προς την κατεύθυνση που εξυπηρετεί τα συμφέροντά σας!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments