Ζώδια

Προβλέψεις Νοεμβρίου Ταύρος: Οι μηνιαίες προβλέψεις

Προβλέψεις Νοεμβρίου Ταύρος: Οι μηνιαίες προβλέψεις
Προβλέψεις Νοεμβρίου Ταύρος: Τι θα γίνει τον Νοέμβριο για τους Ταύρους.

Προβλέψεις Νοεμβρίου Ταύρος: Ένας μήνας με επιτυχίες σε πολλούς τομείς της ζωής σας προβλέπεται να είναι αυτός, αγαπητοί Ταύροι!

Σε αυτό θα συμβάλλει η θετική όψη που θα βρεθεί η Αφροδίτη, τόσο απέναντι σε εσάς όσο και γενικότερα στο ουράνιο στερέωμα!

Με δεδομένο ότι η Αφροδίτη είναι η κυβερνήτης σας, είναι βέβαιο ότι θα δείτε πολλά από τα όνειρά σας να παίρνουν τώρα σάρκα και οστά!

Ο Νοέμβριος είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε οποιαδήποτε επένδυση έχετε ήδη σκεφτεί και επεξεργαστεί, προς κάθε κατεύθυνση. Μην ορμήσετε σε οποιαδήποτε πρόταση τύχει να σας γίνει.

Πρώτα να σκέφτεστε την κάθε κίνησή σας και μετά να δράτε.

Όσο θα λειτουργείτε με σύνεση και μελέτη, όλα τα άλλα θα παίρνουν αίσια πορεία από μόνα τους. Όλες οι συγκυρίες έχουν προετοιμαστεί να εξελιχθούν προς όφελός σας στη διάρκεια του μήνα.

Θα ευνοηθείτε ιδιαίτερα αν επιλέξετε συνειδητά να μείνετε μακριά από περίπλοκες καταστάσεις!

Πρόκειται για μια περίοδο που διέπεται από ενέργεια…

Κάτι που απαιτεί «καταθέσεις» και από πλευράς σας για να πραγματωθούν όσα σας υπόσχεται.

Τα εγχειρήματά σας θα έχουν θετική πορεία, φτάνοντας σε καινούργιους προορισμούς που ίσως να μην έχετε φανταστεί καν.

Θα ευνοηθείτε στο σχεδιασμό κάθε καινούργιας στρατηγικής, που θα αφορά επαγγελματικές κινήσεις ή μια μετακόμιση από την παρούσα κατοικία σας.

Να ξέρετε ότι όσο πιο μεγαλεπήβολα είναι τα όνειρά σας και πιο ανατρεπτικές οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε, τόσο περισσότερη στήριξη θα έχετε.

Τόσο το σύμπαν όσο και οι άνθρωποι του στενού σας περιβάλλοντος θα είναι στο πλευρό σας.

Γι’ αυτό τολμήστε να αδράξετε την κάθε ευκαιρία που θα σας προσεγγίσει!

Ο οικονομικός και επαγγελματικός τομέας αναμένεται να εξελιχθεί με τη μέγιστη δυνατή εύνοια μέσα στο Νοέμβριο.

Αυτό που είναι απαραίτητο είναι να μην βιάζεστε να κάνετε κινήσεις, παρά την παρόρμηση που θα σας ωθεί προς κάθε προοπτική κέρδους.

Είναι πιθανό να σας συνεπάρει τόσο η θετική ροή των γεγονότων, που να θεωρήσετε ότι είστε ικανοί να κάνετε τα πάντα…

Όμως, αυτή η αίσθηση είναι ικανή παράλληλα να σας βγάλει εκτός πορείας, αν δεν προσέξετε τις επιλογές που θα κάνετε και τα άτομα που θα εμπιστευθείτε!

Όσοι Ταύροι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, από την αρχή του μήνα πρέπει να διευθετήσετε κάθε εκκρεμότητά σας. Έτσι θα είστε ξέγνοιαστοι για την οργάνωση των μελλοντικών σας βημάτων.

Πολλές καταστάσεις θα έχουν τη δυναμική να εξελίσσονται από μόνες τους, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε σε επαγρύπνηση: Να παρακολουθείτε την πορεία τους και να εστιάζετε στην κατεύθυνση που θα σας δείχνουν.

Η ετοιμότητα είναι ζωτικός παράγοντας αυτή την περίοδο, γιατί θα σας εντάσσει άμεσα στην κάθε αλλαγή που θα προκύπτει. Έτσι δεν θα ρισκάρετε να παρασυρθείτε από απρόβλεπτες τροπές που μπορεί να σας φέρουν τα άστρα προκειμένου να δοκιμάσουν τα αντανακλαστικά σας!

Να ξέρετε ότι ενδείκνυται να κάνετε τις περισσότερες κινήσεις μόνοι σας μέσα στο Νοέμβριο. Έτσι θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο των εξελίξεων και δεν παρεκκλίνετε της πορείας σας.

Είναι πιθανό να χρειαστείτε περισσότερα μέσα από αυτά που διαθέτετε.

Αυτό μπορεί να αφορά επιπλέον οικονομικούς πόρους ή και άτομα που θα πρέπει να επιστρατεύσετε. Μπορείτε να εντάξετε ανθρώπους στο εγχείρημά σας… Αρκεί να μην αποκαλύψετε παραπάνω από τα απαραίτητα και να μην αφήσετε κανέναν και τίποτα να παρέμβει στην πορεία που έχετε χαράξει!

Όσοι Ταύροι εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, στη διάρκεια αυτού του μήνα μην βιαστείτε καθόλου και για τίποτα! Η εξέλιξη των συγκυριών και η διαίσθησή σας θα σας δείχνουν κάθε φορά ποια κίνηση πρέπει να κάνετε και προς ποια κατεύθυνση.

Όσο ευνοϊκό κι αν είναι το κλίμα προς όφελός σας, κανείς άλλος δεν γνωρίζει ποια πορεία θέλετε να ακολουθήσει η ζωή σας…

Γι’ αυτό θα είναι συνετό να κινηθείτε αυτόνομα αυτή την περίοδο, χωρίς να εμπλέξετε άλλους ή να συζητήσετε τα σχέδιά σας!

Φυσικά θα χρειαστείτε έμπιστους και αξιόπιστους ανθρώπους, να σας στηρίξουν σε ψυχολογικό επίπεδο.

Ωστόσο, είναι πολλοί οι παράγοντες που θα διακυβεύονται… Και δεν πρέπει να τους αξιολογήσει κάποιος άλλος πέρα από εσάς!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments