Αθλητισμός

ΑΕΚ Γκαρσία: Τσέκαρε τον παίκτη του Άρη η Ένωση

ΑΕΚ Γκαρσία: Τσέκαρε τον παίκτη του Άρη η Ένωση
ΑΕΚ Γκαρσία: Ενδιαφέρεται για τον παίκτη η ΑΕΚ.

ΑΕΚ Γκαρσία:H AEK κέρδισε τον Άρη με 4-0 στο ΟΑΚΑ.

Ωστόσο, μεταγραφική περίοδος έρχεται, η Ένωση είχε την ευκαιρία να τσεκάρει και τον παίκτη της ομάδας της Θεσσαλονίκης, τον Ματέο Γκαρσία.

Όπως είχε κάνει γνωστό νωρίτερα η sportime, η ΑΕΚ θα είχε το βλέμμα της στον παίκτη, όπως και έγινε, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον.

Ωστόσο για τον παίκτη ενδιαφέρονται ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός. Προς το παρόν, με βάση την αποψινή του εικόνα δεν έπεισε τους ανθρώπους της ΑΕΚ, ομώς θα τον δουν και σε επόμενα παιχνίδια.

Ο Ματέο Γκαρσία  μετράει σε 7 ματς, 4 γκολ και 1 ασίστ.

Ο παίκτης ανήκει στην Λας Πάλμας με την οποία η ΑΕΚ έχει άριστες σχέσεις. Αραούχο και Λιβάγια ήρθαν στην απο την Λας Πάλμας.

Είναι λογικός ο συνειρμός ότι επειδή ανήκει στην Λας Πάλμας ο Ματέο Γκαρσία και υπάρχει χρόνιος δίαυλος επικοινωνίας να βρεθεί λύση για την αγορά του μελλοντικά. Επιπροσθέτως, ο Ντίνος Διαμαντόπουλος που «έτρεξε» τον δανεισμό του στον Αρη ήταν (και παραμένει ατύπως) agent του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Μόνο που το αφεντικό της ΑΕΚ δεν πρόκειται να δώσει 1 και κάτι ψιλά που ζητάει η Λας Πάλμας. Και μάλιστα το θεωρεί και ποσό ακατέβατο. Σκόντο θα έκανε μόνο για τον Αρη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments