Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: Απολύεται ο Λοπετέγκι, παρουσιάζεται ο Κόντε (vid)

Μπαρτσελόνα εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: Απολύεται ο Λοπετέγκι, παρουσιάζεται ο Κόντε (vid)
Μπαρτσελόνα εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: Αλλαγή προπονητή στην "Βασίλισσα".

Μπαρτσελόνα εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης: Οι Μαδριλένοι γνώρισαν την συντριβή με 5-1.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Onda Cero τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί η απόλυση του Λοπετέγκι από την τεχνική ηγεσία.

Αντικαταστάτης του αναμένεται είναι ο Αντόνιο Κόντε. Πρόθεση της διοίκησης, μάλιστα, δεν είναι μόνο να ανακοινωθεί η πρόσληψή του άμεσα, αλλά και να παρουσιαστεί αύριο Δευτέρα (29/10) στη 1 το μεσημέρι.

Πριν λίγες ημέρες δημοσιεύματα ήθελαν τον Ιταλό να τα έχει βρει σε όλα με την Τσέλσι για την αποζημίωσή του, καθώς οι δύο πλευρές δεν είχαν λύσει ακόμα το συμβόλαιό τους μετά την απόλυσή του το καλοκαίρι, ανοίγοντας το δρόμο για την επόμενη δουλειά του.

Το εκπληκτικό κορεό σε time lapse

Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα δημιούργησαν ένα εκπληκτικό κορεό, με αναγραφόμενο περιεχόμενο “We color football”, πριν το clasico με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι 90.000 κάρτες δημιούργησαν τη φράση “We color football” (“δίνουμε χρώμα στο ποδόσφαιρο”) στα χρώματα της “σενιέρα” (αντιπροσωπευτικό χαρακτηριστικό της καταλανικής κουλτούρας) σε “μπλαουγκράνα” φόντο. Δείτε πώς σχηματίστηκε σε time lapse μορφή

Η Μπαρτσελόνα ασέλγησε στο «πτώμα» της Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία διέσυρε 5-1 στο «Καμπ Νόου» έχοντας σε μεγάλη βραδιά τον Λουίς Σουάρες, που σημείωσε χατ-τρικ γιορτάζοντας ιδανικά τη γέννηση του τρίτου παιδιού του.

Οι Καταλανοί κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος επωφελούμενοι στο έπακρο από τα λάθη των «μερένχες» και προηγήθηκαν 2-0 (11’ Κουτίνιο, 30’ Σουάρες).

Εντελώς διαφορετική η εικόνα των δύο ομάδων μετά την ανάπαυλα, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν (50’ Μαρσέλο) και να δημιουργούν πολλές ευκαιρίες για το 2-2.

Παρ’ όλα αυτά, η «Βασίλισσα» κατέρρευσε στο τελευταίο τέταρτο και δέχθηκε 3 ακόμα γκολ (75’, 82’, 87’) για να υποστεί τη συντριβή (5-1).

Τα γκολ της αναμέτρησης:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments