Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ: Ντροπιαστική ήττα οι Μαδριλένοι

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ: Ντροπιαστική ήττα οι Μαδριλένοι
Το Μπαρτσελόνα - Ρεάλ έληξε με νικητές τους γηπεδούχους.

Το Μπαρτσελόνα -Ρεάλ έληξε με νικητές τους γηπεδούχους, που ισοπέδωσαν με 5-1 την Ρεάλ Μαδρίτης στο «Καμπ Νόου».

Μεγάλος πρωταγωνιστής δεν ήταν άλλος από τον Λούις Σουάρες, ο οποίος με τρία γκολ έκανε ότι ήθελε την άμυνα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Παράλληλα αυτό όπως όλα δείχνουν είναι το τελευταίο ματς στον πάγκο του συλλόγου για τον Τζουλιέν Λοπετέγκι, ο οποίος θα αποτελέσει παρελθόν μιας και η εικόνα των Μαδριλένων δεν είναι αυτή που θέλουν στην ομάδα.

Οι Καταλανοί κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος επωφελούμενοι στο έπακρο από τα λάθη των «μερένχες» και προηγήθηκαν 2-0 (11’ Κουτίνιο, 30’ Σουάρες).

Εντελώς διαφορετική η εικόνα των δύο ομάδων μετά την ανάπαυλα, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν (50’ Μαρσέλο) και να δημιουργούν πολλές ευκαιρίες για το 2-2.

Παρ’ όλα αυτά, η «Βασίλισσα» κατέρρευσε στο τελευταίο τέταρτο και δέχθηκε 3 ακόμα γκολ (75’, 82’, 87’) για να υποστεί τη συντριβή (5-1), που θα σημάνει το τέλος της συνεργασίας με τον Λοπετέγι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σέρχι Ρομπέρτο, Πικέ, Λενγκλέ, Tζόρντι Άλμπα, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς, Αρτούρ, Ραφίνια (69΄Νέλσον Σεμέδο), Σουάρες, Κουτίνιο (74΄Σέρτζι Ρομπέρτο).

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Λοπετέγκι): Κουρτουά, Νάτσο, Βαράν (46΄ Βάθκεθ), Ράμος, Μαρσέλο (82΄Μαριάνο), Καζεμίρο, Κρόος, Μόντριτς, Ίσκο, Μπέιλ (78΄Ασένσιο), Μπενζεμά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments