Ελλάδα

Δημήτρης Κουφοντίνας: Νέα άδεια – Έξι μέρες εκτός φυλακών

Δημήτρης Κουφοντίνας: Νέα άδεια – Έξι μέρες εκτός φυλακών
Εκτός φυλακών ο Δημήτρης Κουφοντίνας - Πήρε νέα άδεια τεσσάρων ημερών και δύο ημέρες οδοιπορικά.

Νέα, τετραήμερη άδεια έλαβε από τις φυλακές Βόλου ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

Η άδεια που έλαβε είναι τετραήμερη αλλά χορηγούνται και άλλες δύο ημέρες για οδοιπορικά, συνολικά δηλαδή έξι ημέρες.

Σύμφωνα με την απόφαση από το Βόλο όπου βρίσκονται οι φυλακές θα φθάσει στον Βαρνάβα Αττικής όπου και διαμένει και θα επιστρέψει την Παρασκευή αναφέρει η Καθημερινή.

Ο «Λουκάς» της «17Ν» έφυγε από την φυλακή το σήμερα το πρωί και θα πρέπει να επιστρέψει πίσω στο κελί του την Παρασκευή.

Αυτή είναι η 6η κατά σειρά άδεια που πήρε ο 11 φορές καταδικασμένος σε ισόβια για δολοφονίες της «17 Νοέμβρη», Δημήτρης Κουφοντίνας.

Η μεταχείριση στον Κουφοντίνα με τις άδειες, καταδικασμένο σε 11 φορές ισόβια για τις δολοφονίες της 17Ν έχει προκαλέσει κατ΄επανάληψη τις έντονες αντιρρήσεις συγγενών των θυμάτων της τρομοκρατικής οργάνωσης αλλά και πρεσβειών χωρών, πολίτες των οποίων ανήκαν στον μακρύ κατάλογο εκείνων που δολοφονήθηκαν από τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα αίτημα πρόωρης αποφυλάκισης για λόγους υγείας έχει υποβάλλει και ο Σάββας Ξηρός που τραυματίστηκε από αυτοσχέδιο εκκρηκτικό μηχανισμό το καλοκαίρι του 2002, όταν αυτός εξεράγη στον Πειραιά και αποτέλεσε την αρχή των συλλήψεων των μελών της οργάνωσης που οδήγησαν στην εξάρθρωσή της και στην οριστική απενεργοποίηση της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments