Ζώδια

Προβλέψεις Νοεμβρίου Ζυγός: Τι θα γίνει τον μήνα Νοέμβριο

Προβλέψεις Νοεμβρίου Ζυγός: Τι θα γίνει τον μήνα Νοέμβριο
Προβλέψεις Νοεμβρίου Ζυγός: Πάρτε βαθιά ανάσα και απολαύστε όλα όσα θα συμβαίνουν

Προβλέψεις Νοεμβρίου Ζυγός: Βιώστε τη ζωή, την αγάπη και το μίσος, αγαπητοί Ζυγοί!

Ο τελευταίος μήνας του Φθινοπώρου σας καλεί να αγκαλιάσετε με ζήλο όλα τα συναισθήματα, χωρίς καμία προσπάθεια να θωρακιστείτε από αυτά…

Πάρτε βαθιά ανάσα και απολαύστε όλα όσα θα συμβαίνουν!

Η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη θα ορίζει την ατμόσφαιρα μέσα στον Νοέμβριο.

Οι θέσεις που θα λάβει θα είναι κυρίαρχες, τόσο απέναντι σε εσάς όσο και στο γενικότερο πλανητικό σκηνικό. Αυτό το γεγονός θα γεμίσει τη συγκεκριμένη περίοδο με συναισθήματα και ευαισθησίες!

Το στοιχείο που πρέπει να προσέξετε εσείς, είναι να κινείστε με πρωταγωνιστή και γνώμονα τη λογική. Δεν πρέπει να σας υποδουλώσουν τα έντονα συναισθήματα. Αν έχετε να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις, μην στηριχτείτε στο ένστικτό σας…

Ελλοχεύει ο κίνδυνος να σας εξαπατήσει, παρά το γεγονός ότι η Αφροδίτη της ισορροπίας θα είναι στο πλευρό σας!

Ο Νοέμβριος μπορεί να χαρακτηριστεί πανούργος προς εσάς, γι’ αυτό πρέπει να προετοιμαστείτε για τις εκκεντρικότητές του από τις πρώτες κιόλας μέρες του. Έτσι θα καταφέρετε να απολαύσετε περισσότερο τις ενδιαφέρουσες προοπτικές του. Φροντίστε να μην δείξετε σημάδια αδυναμίας σε κάθε περίπτωση, όπως και να αναμείξετε το συναίσθημα με τις υποχρεώσεις σας!

Για τις αποφάσεις που θα πρέπει να πάρετε αυτή την περίοδο, θα σας βοηθήσουν οι συμβουλές που θα λάβετε. Ωστόσο, δεν πρέπει να τις ζητάτε από τον καθένα: Απευθυνθείτε μόνο σε άτομα του στενού σας κύκλου, που έχουν αποδείξει ότι θέλουν το καλύτερο για εσάς. Θα είναι πιο αντικειμενικοί και δίκαιοι στην κρίση τους, ωθώντας σας να διαμορφώσετε το πιο πλήρες σκεπτικό για τα επόμενα βήματά σας!

Η επαγγελματική και επαγγελματική αρένα προβλέπεται να σας φέρει επιτυχίες στη διάρκεια αυτού του μήνα. Να είστε επικεντρωμένοι στα καθήκοντά σας και να αποφύγετε κάθε συναισθηματική προοπτική στον εργασιακό σας χώρο. Μην αναπτύξετε παραπάνω από την απαραίτητη οικειότητα με συνεργάτες, από όποιο πόστο κι αν δράτε!

Αν καταφέρετε να ακολουθήσετε τις κατευθυντήριες γραμμές των άστρων, θα κάνετε τα πάντα σωστά και θα πετύχετε προσοδοφόρα αποτελέσματα. Το λιγότερο που μπορείτε να περιμένετε, είναι καινούργιες ευκαιρίες για να ανελιχθείτε στην επαγγελματική κλίμακα!

Όσοι Ζυγοί είστε ελεύθεροι επαγγελματίες ή έχετε δική σας επιχείρηση, να αναμένετε να διευρυνθούν οι προοπτικές σας. Ειδικά αν σκέφτεστε να κάνετε κάποια καινούργια βήματα, δεν πρέπει να βιαστείτε να καταλήξετε σε αποφάσεις. Είναι σημαντικό να μην πάρετε υπερβολικά ρίσκα, όσο δελεαστικές κι αν φαίνονται κάποιες πιθανές συμφωνίες!

Μέσα στο Νοέμβριο ενδέχεται να δεχθείτε ακόμα και πιέσεις, από άτομα που σχετίζονται με τις επόμενες κινήσεις σας. Εσείς θα διεξάγετε ενδελεχή έρευνα πρώτα και μετά θα καταλήξετε στην επιλογή σας. Φυσικά εναπόκειται σ’ εσάς να αδράξετε ευκαιρίες που θα σας προσεγγίσουν… Όμως δεν δίνονται εγγυήσεις για επιτυχή αποτελέσματα, ενώ παράλληλα θα πρέπει να χειριστείτε τις πιθανές αρνητικές συνέπειες στη συνέχεια!

Όσοι Ζυγοί εργάζεστε με υπαλληλική σχέση, να αναμένετε ενδιαφέρουσες εξελίξεις στη διάρκεια του μήνα. Κινηθείτε ήρεμα και με ασφάλεια προς την επιτυχία, αν έχετε σχεδιάσει εκ των προτέρων μια πορεία που δεν μπορούσατε να ακολουθήσετε ως τώρα, εξαιτίας χρονικών περιορισμών. Τώρα ο χρόνος θα λειτουργήσει προς όφελός σας, σε μια ευρεία γκάμα θεμάτων. Εσείς θα αντιληφθείτε ποιοι είναι οι τομείς ή οι κατευθύνσεις που ευνοούνται!

Μέσα στον Νοέμβριο δεν πρέπει να βιαστείτε να αλλάξετε εργασιακό πόστο. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να συλλέξετε πρώτα πληροφορίες, τόσο για τους συναδέλφους όσο και για τη θέση που θα σας προταθεί. Αν έχετε καταφέρει να αποδείξετε ήδη τα ταλέντα και τις ικανότητές σας, μια προαγωγή ή αύξηση είναι δεδομένες εξελίξεις. Σε κάθε αντίθετη περίπτωση, είναι βέβαιο ότι θα λάβετε επιβράβευση για την καλή σας δουλειά – σε λεκτικό και οικονομικό επίπεδο!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments