Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Δευτέρα (29/10/18)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Δευτέρα (29/10/18)
Ερωτοσκόπιο: Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Δευτέρα (29/10/18)

Ωροσκόπιο Κριός

Ενδώστε στην αγάπη σας για τον πολιτισμό, πηγαίνοντας με τον/την σύντροφό σας στο αγαπημένο σας μουσείο. Πάρτε μαζί σας και τη φωτογραφική μηχανή και φωτογραφηθείτε παρέα.

Αργότερα, φτιάξτε τους τη μέρα στέλνοντάς τους τις πιο ωραίες φωτογραφίες από αυτές.

Ωροσκόπιο Ταύρος

Εκεί που νομίζατε ότι τα πράγματα δεν θα μπορούσαν να πάνε καλύτερα, έρχονται καινούργια υπέροχα πράγματα! Η μορφή που θα πάρουν δεν είναι ακόμη γνωστή, αλλά να ξέρετε ότι εσείς και ο/η αγαπημένος/η σας θα περάσετε όμορφα μόνο και μόνο περιμένοντας να συμβούν.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Το σύμπαν είναι με το μέρος σας σε θέματα επικοινωνίας. Αν έχετε κάποια ανησυχία, δεν θα έχετε πρόβλημα στο να την απευθύνετε εκεί που πρέπει. Και αν ο έρωτας είναι στο μυαλό σας, τα λόγια που θα πείτε στον/στην αγαπημένο/η σας θα ακούγονται σαν ποίηση.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Μετά από μια κουραστική μέρα, ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε με τον/την αγαπημένο/η σας. Δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε – το αποψινό βράδυ θέλει χαλαρούς ρυθμούς. Απολαύστε το δείπνο σας και στη συνέχεια βάλτε λίγη ατμοσφαιρική μουσική και χορέψτε στο σαλόνι. Ό,τι συμβεί στη συνέχεια εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.

Ωροσκόπιο Λέων

Ανεξάρτητα από το πόσο καιρό είστε μαζί με τον/τη σύντροφό σας, υπάρχουν πάντα καινούργια πράγματα που μπορείτε να μάθετε για αυτόν/αυτήν. Ρωτήστε τον/τη τι τους άρεσε να κάνουν όταν ήταν παιδιά. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να ανακαλύψετε πόσο έχουν αλλάξει, ή αν έχουν παραμείνει ίδιοι.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Μετά από μερικές όμορφες μέρες, είστε γεμάτοι ενέργεια. Δείπνο, χορός και μετά ποιος ξέρει; Ας ελπίσουμε ότι το άλλο σας μισό ξεκουράστηκε αρκετά χθες το βράδυ, γιατί δεν υπάρχει χρόνος για χαλάρωση τώρα κοντά.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά είστε κάτι παραπάνω από έτοιμοι για λίγο προσωπικό χρόνο με τον/την αγαπημένο/η σας. Επιλέξτε ένα ήσυχο, ρομαντικό μέρος για δείπνο και αφήστε τον έξω κόσμο μακριά. Το αποψινό βράδυ είναι αφιερωμένο στην επανασύνδεσή σας.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Ο/Η σύντροφός σας έχει κάποια συναρπαστικά νέα που σας αφήνουν σε έκσταση! Κάτι που και οι δύο περιμένατε με ανυπομονησία, επιτέλους συμβαίνει! Ώρα να ανοίξετε τη σαμπάνια – αυτός είναι λόγος για γιορτή.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Βρείτε μια διέξοδο για να εκφράσετε τη δημιουργική σας πλευρά. Τραγουδήστε στο ντους, γράψτε στο ημερολόγιο σας ή πειραματιστείτε με μια καινούργια συνταγή για τον/την αγαπημένο/η σας. Ενθαρρύνετε τον/τη σύντροφό σας να συμμετέχει στη διαδικασία. Διασκεδάστε και απολαύστε το.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Συμβαίνουν τόσα πράγματα στην πολυάσχολη ζωή σας, που λαχταράτε λίγη σταθερότητα. Ευτυχώς, ο/η σύντροφός σας νιώθει καλά που μπορεί να σας την προσφέρει. Αφήστε τους να γίνουν η άγκυρά σας. Όταν όλα τα άλλα γύρω σας μοιάζουν αβέβαια, αυτοί θα είναι πάντα εκεί για εσάς.

Ωροσκόπιο Υδροχόος

Είναι εύκολο να πέφτετε συνεχώς σε προβλέψιμα μοτίβα όταν βρίσκεστε σε σταθερή σχέση. Απαιτείται προσπάθεια για να αλλάξετε τα πράγματα και να τα κρατήσετε ενδιαφέροντα. Έχοντας αυτό στο μυαλό, κάντε κάτι για να καταπλήξετε σήμερα τον/τη σύντροφό σας. Θα το προσέξουν!

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Ο/Η αγαπημένος/η σας είναι ένας άνθρωπος με περίπλοκο χαρακτήρα με πολλές πλευρές, αλλά κάνετε καλή δουλειά προσπαθώντας να τους αποκρυπτογραφήσετε. Μπορεί να βάζουν όρια στους άλλους αλλά είναι ορθάνοιχτοι σε εσάς.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments