Αθλητισμός

ΟΠΑΠ: Φορτσάρει για Μπούντουτσνοστ ο Παναθηναϊκός

ΟΠΑΠ: Φορτσάρει για Μπούντουτσνοστ ο Παναθηναϊκός
Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στρέφει την προσοχή του στο ματς με την Μπούντουτσνοστ.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μετά τη νίκη κόντρα στο Ρέθυμνο,  στρέφει την προσοχή του στον εκτός έδρας αγώνα της Παρασκευής (2/11) με την Μπούντουτσνοστ.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ δεν είχε κανένα πρόβλημα να επικρατήσει με 88-64 επί του Ρεθύμνου στο ΟΑΚΑ και να πάρει την τέταρτη νίκη της σε ισάριθμούς αγώνες στης Basket League.

Ο Καταλανός τεχνικός  είδε τον Ματ Λοτζέσκι να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ δεν έδειξε επηρεασμένος από την αποχή του, αφού σε 20 λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ σημείωσε 16 πόντους, όντας μάλιστα πρώτος σκόρερ για το «τριφύλλι».

Η επιστροφή του είναι σημαντική, καθώς το μακρινό του σουτ έλειψε στο αγώνα με τη Ζαλγκίρις.

Πλέον οι «πράσινοι» στρέφουν την προσοχή τους και πάλι στη Euroleague, όπου την Παρασκευή (2/11) αντιμετωπίζουν στο Μαυροβούνιο την Μπούντουτσνοστ, στα πλαίσια της πέμπτης αγωνιστικής. Δίπλα από αυτό το παιχνίδι πλέον υπάρχει το «πρέπει», αφού η ήττα από τους Λιθουανούς «τάραξε» τα νερά και άλλαξε τις ισορροπίες.

Η Μπούντουτσνοστ δεν έχει πάρει ακόμη νίκη και αυτό την κάνει πιο επικίνδυνη, διότι πρόκειται για μία ομάδα με ταλέντο, που σαφώς θα διεκδικήσει το κάτι παραπάνω στην έδρα της.

Αυτή θα είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να αντιδράσει, καθώς ο Νοέμβριος είναι ένας δύσκολος μήνας με πολλούς σημαντικούς αγώνες, μέσα στους οποίους υπάρχουν και δύο με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στις 9/11 για την έκτη αγωνιστική της Euroleague, ενώ λίγες μέρες αργότερα (17/11) για την έκτη αγωνιστική της Basket League.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments