Ελλάδα

Κωνσταντίνος Κατσίφας: “Πράσινο φως” από τις αλβανικές αρχές για νεκροψία από Ελληνα ιατροδικαστή

Κωνσταντίνος Κατσίφας: “Πράσινο φως” από τις αλβανικές αρχές για νεκροψία από Ελληνα ιατροδικαστή
Κωνσταντίνος Κατσίφας: Δεκτό το αίτημα της οικογένειας για εξέταση της σορού του 35χρονου από Έλληνα ιατροδικαστή.

Κωνσταντίνος Κατσίφας: Εξελίξεις στο θέμα της εξέτασης της σορού του 35χρονου από Έλληνα ιατροδικαστή.

Μετά τις πληροφορίες που είδαν νωρίτερα το φως της δημοσιότητας, πως το αίτημα της οικογένειάς του απορρίφθηκε από τις αλβανικές αρχές, υπάρχει νέα εξέλιξη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, μετά και από διπλωματικές πιέσεις, η αλβανική πλευρά υποχώρησε και αποδέχτηκε το αίτημα της οικογένειας Κατσίφα να εξεταστεί η σορός του 35χρονου από Έλληνα ιατροδικαστή.

Πάντως, μέχρι στιγμής άγνωστο παραμένει ακόμα ποιος θα είναι αυτός που θα κάνει την εξέταση για να προσδιορίσει τις συνθήκες θανάτου του 35χρονου την περασμένη Κυριακή στο χωριό Βουλιαράτες, από τα πυρά Αλβανών κομάντος.

Σύμφωνα πάντα με τον τηλεοπτικό σταθμό, στην Αλβανία θα μεταβεί ιατροδικαστής από την Κοζάνη.

Κωνσταντίνος Κατσίφας: Οι τελευταίες στιγμές του Έλληνα ομογενή – Βίντεο ντοκουμέντο (vid)

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δολοφονήθηκε από την αλβανική αστυνομία την Κυριακή 28 Οκτωβρίου μετά από κυνηγητό, καθώς ύψωσε την ελληνική σημαία.

Ένα βίντεο ντοκουμέντο δείχνει τον Έλληνα ομογενή, να κρατά όπλο στα χέρια του.

Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας διακρίνεται σε ερασιτεχνικές εικόνες μέσα από ένα καφενείο. Ακούγονται πυροβολισμοί, ωστόσο από την συγκεκριμένη λήψη δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα.

Εν συνεχεία διέφυγε και οι αλβανικές αρχές έστησαν επιχείρηση για τον εντοπισμό του. Τελικώς, εντοπίστηκε σε μία βουνοπλαγιά, στην περιοχή όπου βρίσκεται το σπίτι του.

Η αλβανική αστυνομία διέταξε την επέμβαση των ειδικών δυνάμεων, οι οποίες μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στην περιοχή.

Σημειώθηκαν πυροβολισμοί με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του 35χρονου. Δίπλα στον νεκρό βρέθηκαν οκτώ κάλυκες, μία τσάντα με περίπου 100 σφαίρες καλάσνικοφ, μαχαίρι στρατιωτικού τύπου και θηλιά στρατιωτικού τύπου.

Καταληκτικά, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας είχε συλληφθεί το 2009 στο Χαλάνδρι, για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών. Στην κατοχή του είχε μισό κιλό χασίς και είχε ασκηθεί εναντίον του ποινική δίωξη ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης.

Το όπλο του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Το syri.net έδωσε τη φωτογραφία από το σημείο που έπεσε νεκρός ο Έλληνας ομογενής. Το όπλο του Κωνσταντίνου Κατσίφα είναι ένα τροποποιημένο καλάσνικοφ, εξοπλισμένο με διόπτρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments