Video

Συντριβή αεροσκάφους Ινδονησία: Βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το αεροπλάνο – Οι τελευταίες στιγμές των επιβατών

Συντριβή αεροσκάφους Ινδονησία: Βίντεο ντοκουμέντο μέσα από το αεροπλάνο – Οι τελευταίες στιγμές των επιβατών
Δείτε το βίντεο από την μοιραία πτήση και τη συντριβή του αεροσκάφους στην Ινδονησία.

Συντριβή αεροσκάφους Ινδονησία: Ένα νέο βίντεο από την μοιραία πτήση του Lion Air πριν συντριβεί χθες (29/10/18), με 189 επιβαίνοντες κάνει τον γύρο του κόσμου.

Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές. Η ηρεμία που κυριαρχεί συνήθως μέσα σε μια καμπίνα αεροσκάφους δεν υπάρχει.

Το βίντεο δείχνει τις στιγμές πριν ακριβώς από την συντριβή στη θάλασσα ανοιχτά της Ιάβας που στοίχισε τη ζωή στους επιβαίνοντες.

Να σημειωθεί, ότι το αεροσκάφος της Lion Air συνετρίβη 13 λεπτά μετά την απογείωσή του.

https://www.youtube.com/watch?v=r56TOsR6Rrs

Το Boeing 737 της Lion Air είχε εμφανίσει και στο παρελθόν τεχνικό πρόβλημα

Τεχνικό πρόβλημα είχε αντιμετωπίσει και σε προηγούμενη πτήση το αεροσκάφος της ιδιωτικής εταιρείας της Ινδονησίας Lion Air με 188 επιβαίνοντες που κατέπεσε σήμερα ανοικτά των ινδονησιακών ακτών λίγο μετά την απογείωσή του, όμως αυτά λύθηκαν βάσει της προβλεπόμενης διαδικασίας, δήλωσε ο επικεφαλής της εταιρείας.

«Το αεροσκάφος αυτό είχε πετάξει στο παρελθόν από την Ντενπασάρ στην Τσενκαρένγκ (στη Τζακάρτα). Υπήρχε αναφορά για ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο λύθηκε βάσει της προβλεπόμενης διαδικασίας», δήλωσε ο Έντουαρντ Σιράιτ στους δημοσιογράφους, αρνούμενος να διευκρινίσει τη φύση του προβλήματος.

Ο Σιράιτ πρόσθεσε ότι η Lion AIr διαθέτει 11 αεροσκάφη του ίδιου μοντέλου, Boeing 737 Max 8 και τα υπόλοιπα αεροπλάνα δεν έχουν εμφανίσει αυτό το τεχνικό πρόβλημα. Ο Σιράιτ επεσήμανε ότι η εταιρεία δεν σκοπεύει να καθηλώσει τα υπόλοιπα Boeing 737 του στόλου της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments