Ζώδια

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Τετάρτη (31/10/18)

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Τετάρτη (31/10/18)
Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία για όλα τα ζώδια. Αναλυτικές προβλέψεις.

Ταρώ Λενορμάν: Ερωτική χαρτομαντεία – Προβλέψεις για την Τετάρτη (31/10/18).

Η κάρτα λενορμάν της Τετάρτης 01. Ο Καβαλάρης (09 Κούπα)

Ερμηνεία της Κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό : – Ευτυχία σε ζευγάρι – Επιτυχία σε επανασύνδεση – Νέα θέση εργασίας

Κριός

Οι δυσκολίες στον δεσμό σας, έχουν να κάνουν με τα παλιά τα δικά σας απωθημένα που δεν σας επιτρέπουν να δείτε αρκετά καθαρά το παρόν σας.

Ταύρος

Ένας άσπονδος φίλος σας, έχει να σας φέρει κάποια νέα για τον πρώην σας σύντροφο. Ίσως και κάποια από αυτά που θα ακούσετε να είναι υπερβολές.

Δίδυμοι

Σας ζηλεύουν και το ξέρετε. Αυτό έρχεται και από άντρες και από γυναίκες και ο καθένας για τον δικό του, λόγω κάνει ότι μπορεί για να σας ανταγωνιστεί.

Καρκίνος

Απαιτήσεις έχετε από τον σύντροφο σας, που δείχνει να είναι σε μια χαλαρή εποχή, που θέλει να έχει και λίγο χρόνο για τον εαυτό του.

Λέων

Δεν πρέπει ακόμη να αποκαλύψετε τα συναισθήματα σας, σε άτομα που μεν τα ζητούν, αλλά ακόμη μέσα σας δεν έχετε πεισθεί για τις αληθινές τους προθέσεις.

Παρθένος

Κρατήστε το στόμα σας κλειστό. Υπάρχουν ζητήματα μέσα στην εργασία σας, που δεν ξέρετε το παρασκήνιο τους, και πιθανόν να κάνετε κάποιο λάθος.

Ζυγός

Είστε στην καλύτερη έκδοση του εαυτού σας, αυτό το χρονικό διάστημα. Μια εποχή που θα ανεβάσει τις επιδόσεις σας σε εργασία – σπουδές αλλά και ερωτική ζωή.

Σκορπιός

Η εν δυνάμει καταστάσεις που αλλάζουν στην αισθηματική σας ζωή, θα σας κάνουν και να δείτε με μια πιο ξεκάθαρη ματιά, όλους αυτούς που είναι γύρω σας.

Τοξότης

Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις μέσα στον γάμο και την σχέση σας, με ευφυΐα. Δεν έχετε πια υπομονή και θέληση για άλλες συγκρούσεις.

Αιγόκερως

Κάτι δεν σας αρέσει πια, μέσα στην πορεία που έχετε την κοινή με τον σύντροφο σας. Η διαίσθηση σας, σας λέει να ψάξετε και πιο βαθιά, και εκεί ίσως κάτι να βρείτε.

Υδροχόος

Τα οικεία περιβάλλοντα, του συντρόφου σας, έχουν ανάγκη να σας γνωρίσουν σε έναν πιο προσωπικό βαθμό. Να μην ανησυχείτε, όλα βαίνουν καλώς.

Ιχθείς

Δεν είναι ποτέ αργά, για να επανασυνδεθείτε με τον άνθρωπο που τόσο πολύ αγαπάτε. Όλα τα άλλα μπορείτε μαζί να τα ξεπεράσετε.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments