Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (31/10/18)

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (31/10/18)
Ζώδια σήμερα: Αναλυτικά οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας.

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας (31/10/18).

Κριός

Μπορεί να αισθάνεσαι σίγουρη, πως έχεις κατά νου τα συμφέροντα του εραστή σου, αλλά φρόντισε να αντισταθείς στη λήψη αποφάσεων για λογαριασμό του. Η επιθυμία σου να κάνεις αυτό που πιστεύεις ότι είναι σωστό, θα σε κάνει φαίνεσαι πως θέλεις να πάρεις τον έλεγχο και κατά πάσα πιθανότητα, δε θα σ’ ευχαριστήσει γι’ αυτό.

Αυτή τη στιγμή πρέπει να ακούς κι όχι να ακούγεσαι. Ανεξάρτητα από το πόσο δυνατή αισθάνεσαι, ώστε να διασαφηνίσεις τις σκέψεις ή τις απόψεις σου.

Ταύρος

Η Σελήνη επηρεάζει όλων των ειδών τις επικοινωνίες και θα είναι καταλύτης σε μια συζήτηση για ένα θέμα, που ξεκίνησε πριν μερικές εβδομάδες. Αν έχετε ήδη καθυστερήσει να κάνετε μια συγκεκριμένη συζήτηση, τότε θα γίνει φανερό ότι τώρα είναι πολύ καλή χρονική στιγμή.

Ευτυχώς, υπάρχει αφθονία αμφίδρομης ευαισθησίας ανάμεσά σας και η ικανότητα της συμπόνιας και από τις δύο πλευρές, μπορεί να κρατήσει αυτή την ανταλλαγή απόψεων, σε ισορροπία, παρά την τεταμένη περιοχή.

Δίδυμοι

Το σύμπαν, φαίνεται πρόθυμο, να φέρει ζεστασιά και άνεση στις ερωτικές σου υποθέσεις όταν η Αφροδίτη αρχίζει να επηρεάζει οτιδήποτε ερωτικό, για λογαριασμό σου. Αυτό θα μπορούσε επίσης να σε ενθαρρύνει να αποδεχθείς την πραγματικότητα της σχέσης σου. Αν έχεις σταθμίσει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της συμμετοχής σου, τότε η επόμενη περίοδος αξιολόγησης, θα μπορούσε να κάνει μια απόφαση ευκολότερη.

Καρκίνος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου, μπορεί να αυξήσει την ευαισθησία σου, και να ενσταλάξει την αίσθηση, ότι παραβαίνεις το καθήκον σου, στο όνομα της αγάπης. Ίσως αισθάνεσαι ότι έχεις κάνει αρκετά για να καλύψεις τις ανάγκες του εραστή σου, και έχεις δικαιωματικά κερδίσει μια ανάπαυλα, από περαιτέρω απαιτήσεις του. Αν υπάρχει ανισορροπία ανάμεσα σ’ αυτά που δίνεις και σ’ αυτά που παίρνεις, τότε καιρός είναι να το διασαφηνίσεις.

Λέων

Η ερωτική σου ζωή θα είναι θαυμάσια, εκτός αν κάνεις κάτι, και καταστρέψεις τα πράγματα. Εσύ και ο εραστής σου, θα δείξετε ο ένας τον άλλον την αγάπη σας και θα περάσετε όμορφες στιγμές ρομαντισμού και πάθους. Μην αφήσεις τις διαδρομές του μυαλού σου σε παρελθοντικές ερωτικές καταστάσεις, να επηρεάσουν τη διάθεσή σου σήμερα. Αφοσιώσου στο «σήμερα» και στο ταίρι σου, και τόλμησε να σκεφτείς διαφορετικά. Γιατί αυτό θα είναι το εισιτήριό σου, για την ενίσχυση της σχέσης σου.

Παρθένος

Η διάκριση ανάμεσα στη φαντασία και στην πραγματικότητα μπορεί να αποτελέσει προτεραιότητά σου, σήμερα. Όσο περισσότερο απολαμβάνεις την ερωτική πλευρά της ερωτικής σου σχέσης, τόσο γρηγορότερα θα αντιληφθείς πως πρέπει να κατέβεις γρήγορα στη γη. Μην αφήσεις αυτή την «πτώση» να μετριάσει ό,τι σε εμπνέει. Είναι όλα μέρος του τί πρέπει να τεθεί σε εφαρμογή, πριν μια λατρεμένη – και σέξι – φιλοδοξία σου, μπορέσει να πραγματοποιηθεί.

Ζυγός

Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σου, θα ενισχύσει τις ερωτικές σου φιλοδοξίες και θα σε κάνει να ξανασκεφτείς τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεις τον εαυτό σου, στον εραστή σου. Ο καινούργιος εαυτός σου, βρίσκεται υπό κατασκευή. Να ξέρεις όμως, πως και οι μικρές ανεπαίσθητες αλλαγές μπορούν να ενισχύσουν την γοητεία σου, οπότε μην προσπαθήσεις να κάνεις θεαματικές αλλαγές. Η ενισχυμένη σου αυτοπεποίθηση, μπορεί να σε κάνει να δείχνεις πολλή ελκυστική στον περίγυρό σου.

Σκορπιός

Είναι μια μπερδεμένη περίοδος για τα αισθηματικά σου, επειδή επηρεάζονται, από την ανάδρομη και αποστασιοποιημένη Αφροδίτη. Ωστόσο, έχεις την υποστήριξη των άστρων, που θα σε οδηγήσουν προς την σωστή κατεύθυνση. Ένα ερωτικό σου ζήτημα ίσως να απαιτεί λιγότερη σκέψη και περισσότερη φαντασία. Και είναι αναπόσπαστο στοιχείο για να επέλθει θεραπεία στη σχέση σου, σε καταστάσεις που είναι απαραίτητη.

Τοξότης

Αν οποιαδήποτε πτυχή της σχέσης σου, θεωρείται δεδομένη, θα διασαφηνιστεί τις επόμενες εβδομάδες. Είναι επίσης πιθανό να χρειαστεί να δημιουργήσεις μια υγιή ισορροπία, ανάμεσα στον έρωτα και τη φιλία. Ιδιαίτερα αν έχεις επικεντρωθεί στα ερωτικά σου θέματα, κι έχεις απομακρυνθεί από φίλους κι εραστή. Αν είσαι μόνη, θα δεις μια φιλία σου, να μετατρέπεται σε κάτι περισσότερο. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, θα νιώσεις άνετα με την κοινωνικότητα του αγαπημένου σου Η αγάπη και η κοινωνικότητα, δεν είναι απαραίτητο, να αλληλοαναιρούνται.

Αιγόκερως

Με την Αφροδίτη που επηρεάζει τώρα τη θέση σου στα μάτια των άλλων, αυτό που θα ήθελες να σκέφτονται για σένα, θα γίνεται ολοένα και σημαντικότερο, τις προσεχείς εβδομάδες. Μια σχέση θα δημιουργηθεί, ανάμεσα στο δεσμό σου και στη φήμη σου. Έχεις τόση ένταση για να δεις το σύντροφό σου κάτω από ένα θετικό πρίσμα και στην προσπάθειά σου για να συμβεί αυτό, θα ξεκινήσεις τώρα αμέσως!

Υδροχόος

Η επιθυμία σου να έχεις μια υπέροχη σχέση, είναι θαυμάσια! Αλλά η αναθεώρηση των οραμάτων σου είναι επιβεβλημένη, για δύο λόγους. Κατ’ αρχήν, πρέπει να είσαι ειλικρινής για το αν επικεντρώνεσαι σ’ ένα μέλλον, που αντικατοπτρίζει μια σχέση από το παρελθόν. Στη συνέχεια πρέπει να εξετάσεις αν οι προσδοκίες σου είναι ρεαλιστικές. Δεν χρειάζεται να πάψεις να νιώθεις ενθουσιασμό για τους ερωτικούς σου στόχους – μόνο να επικεντρωθείς σωστά και με ρεαλισμό.

Ιχθύες

Μπορεί να γνωρίζεις τι λείπει στη σχέση σου, καθώς σκέφτεσαι αυτά που σε έκαναν στο παρελθόν ευτυχισμένη και τώρα αισθάνεσαι πως λείπουν. Ευτυχώς, αυτός ο προβληματισμός, δε θα σταθεί μόνο στα προβλήματα, αλλά θα προσφέρει και λύσεις. Η ερωτική σου ζωή μπορεί να ωφεληθεί πάρα πολύ, αν επικεντρωθείς σ’ αυτά που έχεις και όχι σ’ αυτά που δεν έχεις. Τις επόμενες εβδομάδες, θα ανακαλύψεις, πως αυτό που νόμιζες πως χάθηκε, ποτέ δε σε άφησε!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments