Ελλάδα

Δολοφονία Βούλα: Επιχειρηματίας εκτελέστηκε εν ψυχρώ – Σύζυγος παίκτριας ριάλιτι (pics)

Δολοφονία Βούλα: Επιχειρηματίας εκτελέστηκε εν ψυχρώ – Σύζυγος παίκτριας ριάλιτι (pics)
Δολοφονία Βούλα: Ο 46χρονος επιχειρηματίας, είχε συλληφθεί στο παρελθόν για διακίνηση ναρκωτικών.

Δολοφονία Βούλα: Πολλά ερωτηματικά έχουν δημιουργηθεί στην ΕΛ.ΑΣ μετά την δολοφονία Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, λίγο μετά τις 20:30, το βράδυ της Τετάρτης στην οδό Τροίας, στο Πανόραμα της Βούλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, το θύμα μόλις βγήκε από το σπίτι του και μπήκε στο αυτοκίνητό του δέχθηκε τουλάχιστον 4 σφαίρες από πυροβόλο όπλο, στο στήθος και την πλάτη, που τον τραυμάτισαν θανάσιμα.

Ο 46χρονος, που είχε συλληφθεί για υποθέσεις ναρκωτικών στην Ελλάδα, αλλά και την Αυστραλία, προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητό του μόλις δέχθηκε τις πρώτες σφαίρες, ενώ οι δράστες τον πυροβόλησαν ξανά.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Μέσα στο σπίτι ήταν τα δύο παιδιά του

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, μέσα στην πολυτελή κατοικία του βρίσκονταν και τα δύο παιδιά του. Μάλιστα, όταν στο σημείο του φονικού έφτασε και ο πατέρας του θύματος τα παιδιά ρωτούσαν τον παππού τους τι ακριβώς συνέβη.

Να σημειωθεί, ότι η  αστυνομία εξετάζει παράλληλα εάν πρόκειται για μια ακόμη δολοφονία που αφορά στον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει στον «κόσμο της νύχτας».

Ο πολιτικός που εργάζονταν στην εταιρεία του

Όπως αναφέραμε, πρόκειται για έναν άνδρα 46 ετών ο οποίος ήταν γνωστός με το προσωνύμιο «Αυστραλός» και φέρεται να είχε μετοχές σε εταιρεία security στην Καλλιθέα.

Μάλιστα, στην συγκεκριμένη εταιρεία φήμες αναφέρουν ότι παλαιότερα εργαζόταν και γνωστός άνδρας της πολιτικής σκηνής.

Μάλιστα, στον εν λόγω πολιτικό, φέρεται να είχε διατεθεί εταιρικό αυτοκίνητο, ένα θηριώδες Range Rover το οποίο ο πολιτικός δεν επέστρεψε ποτέ, ούτε όταν αποχώρησε από την εταιρεία.

Σύζυγος μοντέλου – παίκτριας ριάλιτι

Ο 46χρονος ήταν επίσης σύζυγος γνωστού μοντέλου με τηλεοπτική παρουσία και σε ριάλιτι μόδας.  Το μοντέλο έχει αρκετούς τίτλους ομορφιάς, ενώ έχει διαγράψει λαμπρή καριέρα, δουλεύοντας σε Ελλάδα, Ιταλία, Ελβετία, Ισραήλ και Γερμανία.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Μύκονο, πριν δύο χρόνια, και απέκτησε δύο παιδιά.

Να σημειωθεί, ότι μέσα από  καταθέσεις, της συζύγου η οποία μετέβη αργά χθες το βράδυ στην Ασφάλεια και των ατόμων του στενού περιβάλλοντος του, προσπαθούν να μάθουν αν ο 46χρονος είχε οικονομικές ή προσωπικές διαφορές, αν δεχόταν απειλές και αν φοβόταν κάτι, έτσι ώστε να βρουν το κίνητρο που θα τους δείξει το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από τη μαφιόζικη δολοφονία του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments