Ελλάδα

Εκτέλεση επιχειρηματία: Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ – Δυο κάμερες ήταν σε λειτουργία (pics&vid)

Εκτέλεση επιχειρηματία: Πού στρέφονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ – Δυο κάμερες ήταν σε λειτουργία (pics&vid)
Εκτέλεση επιχειρηματία: Αμέσως μετά την δολοφονία, οι αρχές πήραν καταθέσεις τόσο από την σύζυγο του θύματος, όσο και από στενά πρόσωπα του 46χρονου.

Εκτέλεση επιχειρηματία: «Στο ευρύτερο περιβάλλον του 46χρονου Ελληνοαυστραλού, αλλά και στις επιχειρηματικές κινήσεις του, ιδιαίτερα τις τελευταίες, στρέφονται προς το παρόν οι έρευνές μας».

Αυτό τονίζουν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές, σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας του επιχειρηματία, χθες το βράδυ, έξω από το σπίτι του, στην οδό Τροίας, στο Πανόραμα της Βούλας.

Σύμφωνα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, οι δύο κάμερες που είναι στραμμένες προς το σημείο που δέχθηκε τις σφαίρες ο 46χρονος, την στιγμή που μπήκε στο αυτοκίνητό του, ήταν σε λειτουργία, γεγονός, που σημαίνει, εκτός κάποιου απροόπτου, ότι έχουν καταγράψει τους δράστες.

Κάμερες, βέβαια, υπάρχουν και στην ευρύτερη περιοχή, στη Βούλα, όπου διέμενε ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας.

Το θύμα, που είχε απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών, επρόκειτο χθες το βράδυ να πάει στα εγκαίνια της νέας επιχείρησής του, φύλαξης και καθαρισμού κτιρίων στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, γεγονός, που όπως όλα δείχνουν, γνώριζαν οι δράστες και του είχαν στήσει ενέδρα θανάτου.

Σημειώνεται, ότι την ώρα της δολοφονίας, τα δύο παιδιά του 46χρονου βρίσκονταν σε διπλανό σπίτι, ενώ η σύζυγός του, που είναι γνωστό μοντέλο, συμμετείχε σε επίδειξη μόδας.

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Τα πρώτα στοιχεία που συνέλεξε η ΕΛ.ΑΣ

Αμέσως μετά την δολοφονία, οι αρχές πήραν καταθέσεις τόσο από την σύζυγο του θύματος, όσο και από στενά πρόσωπα του 46χρονου.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις, ο δράστης της δολοφονίας φαίνεται πως χρησιμοποίησε μηχανή, καθώς αρκετοί ήταν αυτοί που άκουσαν θόρυβο μηχανής αμέσως μετά τους πυροβολισμούς.

Έτσι, οι άνθρωποι της αστυνομίας ξεκίνησε να συλλέγει αρκετό υλικό από κάμερες ασφαλείας που είναι εγκατεστημένες σε σπίτια της περιοχής προκειμένου να επιβεβαιώσει όσα ακούστηκαν στις καταθέσεις.

Η δολοφονία του Γιάννη Μακρή στα Αυστραλιανά ΜΜΕ

Να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Μακρής και η οικογένειά του ζούσαν χρόνια στην Αυστραλία. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι είχαν διαφορές με τον υπόκοσμο του Σίδνεϊ.

Με μεγάλα αφιερώματα τα Αυστραλιανά ΜΜΕ αναφέρονται στην εκτέλεση του 46χρονου επιχειρηματία έξω από το σπίτι του στην Βούλα.

Ο Γιάννης Μακρής, ήταν γνωστός για τις παράνομες δραστηριότητές του στο Σίδνεϊ και ως πρώην σύντροφος της Βασίλισσας της νύχτας Roxy Jacenko. Μάλιστα η σχέση τους τελείωσε μετά την φυλάκισή του για ναρκωτικά το 2005.

Εκτός αυτού, η οικογένεια του 46χρονου είχε απασχολήσει ξανά της αρχές, αφού ο πατέρας του 46χρονου είχε κατηγορηθεί για κατοχή λαδιού αμφεταμίνης από το οποίο θα παρασκεύαζαν το ναρκωτικό ICE και η αξία της ποσότητας θα έφτανε τα 13 εκατομμύρια δολάρια.

Η Βικτώρια Καρύδα έμαθε για τη δολοφονία του 46χρονου ενώ έκανε πασαρέλα

Την ώρα που ο 46χρονος Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας Γιάννης Μακρής έπεφτε νεκρός από τις σφαίρες των εκτελεστών του έξω από το σπίτι του στη Βούλα το βράδυ της Τετάρτης, η σύζυγός του, μοντέλο και παίκτρια του ριάλιτι μόδας «My Style Rocks», Βικτώρια Καρύδα, περπατούσε στην πασαρέλα της Athens Xclusive Designers Week, τις πασαρέλες που στήνονται στο πλαίσιο της Ελληνικής Εβδομάδας Μόδας και συγκεκριμένα για χάρη του οίκου Kathy Heyndels.

Ηταν μόλις λίγα λεπτά πριν τις 10 το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας, όταν η ξανθιά καλλονή, μόλις που είχε προλάβει να δείξει στο κοινό δύο εντυπωσιακές δημιουργίες του διάσημου οίκου σε ένα σόου που δεν έπεφτε «καρφίτσα», στην ταράτσα γνωστού εμπορικού κέντρου.

Λίγη ώρα αργότερα, στο διαδίκτυο είχε αρχίσει να διαρρέει η είδηση της μαφιόζικης εκτέλεσης του επιχειρηματία στη Βούλα.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί το 2016 κάνοντας έναν πολυτελή γάμο στην Μύκονο και είχε αποκτήσει δύο παιδιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments