Ελλάδα

Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας: Γνωστός πρώην πολιτικός συνέταιρος του Γιάννη Μακρή

Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας: Γνωστός πρώην πολιτικός συνέταιρος του Γιάννη Μακρή
Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας: Ο Γιάννης Μακρής ήταν μέτοχος σε εταιρεία security, ενώ είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές της Ελλάδας και της Αυστραλίας για υπόθεση ναρκωτικών.

Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας: Η εν ψυχρώ δολοφονία χθες το βράδυ στη Βούλα του επιχειρηματία, Γιάννη Μακρή έχει προκαλέσει σοκ στην κοινή γνώμη.

Το θύμα ήταν παντρεμένος με το γνωστό μοντέλο που έχει καταγωγή από την Ουκρανία, Βικτώρια Καρύδα και μαζί της είχε αποκτήσει δύο παιδιά.

Ο Γιάννης Μακρής  ήταν μέτοχος σε εταιρεία security, ενώ είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές της Ελλάδας και της Αυστραλίας για υπόθεση ναρκωτικών.

Ο 46χρονος, είχε προσλάβει πασίγνωστο Έλληνα, πρώην πολιτικό στην εταιρεία, προκειμένου να τον βοηθήσει με τις γνωριμίες του, φέρνοντάς του πελάτες.

Σύμφωνα με έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο πρώην υπουργός και βουλευτής είχε συμβάλει στο αρχικό κεφάλαιο της εταιρείας με το χρηματικό ποσό των 40.000 ευρώ.

Ο γνωστός πολιτικός φέρεται να έχει καταθέσει το ποσό αυτό κατά τη σύσταση της εταιρίας «My services Supporting Solutions Ανώνυμη Εταιρία Προσωρινής Απασχόλησης» τον Οκτώβριο του 2015.

Μετά από λίγο καιρό, όμως, η συνεργασία έληξε.

Ο πρώην πολιτικός, παρότι δεν εργαζόταν πλέον στην εταιρεία, δεν επέστρεψε ποτέ το εταιρικό αυτοκίνητο που του είχε παραχωρηθεί λόγω της απασχόλησής του στην επιχείρηση, ένα Range Rover.

Η εταιρεία εμφανίζεται να είναι ακόμα ενεργή και έχει την έδρα της στην Καλλιθέα, επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου.

Η κοινή επιχειρηματική δραστηριότητα, φυσικά, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι ο πολιτικός είχε οποιαδήποτε άλλη σχέση με τις δραστηριότητες του θύματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments