Οικονομία

ΚΕΑ Αίτηση 2018: Ποιοι δικαιούχοι πρέπει να κάνουν νέα αίτηση

ΚΕΑ Αίτηση 2018: Ποιοι δικαιούχοι πρέπει να κάνουν νέα αίτηση
ΚΕΑ Αίτηση 2018: Από σήμερα, τροποποιείται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων, όπως ορίζει η νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ).

ΚΕΑ Αίτηση 2018: Από σήμερα Πέμπτη 1η Νοεμβρίου αλλάζουν τα δεδομένα για τους δικαιούχους του ΚΕΑ (Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης) και θα πρέπει να προσέξουν, για να μην χάσουν το δικαίωμα του επιδόματος.

Οι ήδη δικαιούχοι του ΚΕΑ θα πρέπει να κάνουν νέα αίτηση, είτε ηλεκτρονικά, στη σελίδα keaprogram.gr είτε στα Κέντρα Κοινότητας.

Από σήμερα, τροποποιείται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων, όπως ορίζει η νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ), με θέμα «Καθορισμός των όρων και προϋποθέσεων εφαρμογής του προγράμματος Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης».

Συγκεκριμένα, για τις αιτήσεις που είναι εγκεκριμένες την 1η Νοεμβρίου, το ποσό που θα λαμβάνουν οι δικαιούχοι παραμένει σταθερό μέχρι τη συμπλήρωση έξι (6) μηνών και τα πεδία που αφορούν στα εισοδήματα, την περιουσία ή τη σύνθεση του νοικοκυριού δεν τροποποιούνται.

Αφού περάσουν οι έξι μήνες, όμως, οι δικαιούχοι θα πρέπει να υποβάλλουν νέα αίτηση.

Επομένως, όσοι δικαιούχοι υπέβαλαν αίτηση ή έχουν κάνει την τελευταία τροποποίηση της αίτησης έως την 31/05/2018, θα πρέπει να υποβάλουν νέα αίτηση μέσα στο Νοέμβριο του 2018.

Έπειτα, κάθε μήνα θα πρέπει να υποβάλλουν νέα αίτηση οι δικαιούχοι με εγκεκριμένες αιτήσεις μέχρι 30 Ιουνίου, 31 Ιουλίου κ.ο.κ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments