Video

Πριγκίπισσα Λεονόρ: Η απρέπεια μετά την πρώτη επίσημη ομιλία της 13χρονης (vids)

Πριγκίπισσα Λεονόρ: Η απρέπεια μετά την πρώτη επίσημη ομιλία της 13χρονης (vids)
Βασιλικό... ντεμπούτο για την 13χρονη πριγκίπισσα Λεονόρ της Ισπανίας.

Την πρώτη της δημόσια ομιλία έκανε η Λεονόρ. Η  πριγκίπισσα – διάδοχος του ισπανικού θρόνου σε εκδήλωση που έγινε με αφορμή την επέτειο υιοθέτησης του Συντάγματος της Ισπανίας.

Η μόλις 13 ετών ανέβηκα στο ειδικά διαμορφωμένο βήμα που τοποθετήθηκε για εκείνη και διάβασε τα πρώτα άρθρα του Συντάγματος. Στο πλευρό της, ο βασιλιάς Φίλιππος και η μητέρας της βασίλισσα Λετίθια, καθώς και η μικρότερη αδελφή της.

Η μικροκαμωμένη Λεονόρ, ήταν εμφανές ότι είχε κυριευτεί από το άγχος ωστόσο στο τέλος τα κατάφερε.

Όμως, δεν άργησε  να προκληθεί και ο πρώτος σάλος για την εμφάνιση αυτή. Αφορμή στάθηκε το βίντεο που ανέβηκε στο Twitter από έναν λογαριασμό που διαχειρίζεται το ψηφιακό περιεχόμενο της Ισπανικής Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης (RTVE).

Στο εν λόγω βίντεο, διακωμωδείται η νεαρή πριγκίπισσα, αφού μπαίνει σφήνα και ο τέως πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, από μία δική του ομιλία στο τέλος της οποίας αφήνει να πέσει κάτω το μικρόφωνο.

Να σημειωθεί, ότι το Λαϊκό Κόμμα (ΡΡ) εξέφρασε την έντονη διαμαρτυρία του, καλώντας τη διοίκηση της RTVE να απολύσει τον υπεύθυνο της επιχείρησης που διαχειρίζεται το ψηφιακό περιεχόμενο.

Η διεύθυνση της Δημόσιας Τηλεόρασης εξέφρασε τη λύπη της και χαρακτήρισε «απαράδεκτο» το συγκεκριμένο Tweet.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments