Ζώδια

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Πέμπτη (1/11/18)

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Πέμπτη (1/11/18)
Ερωτοσκόπιο: Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια.

Ζώδια και έρωτας: Ερωτοσκόπιο για την Πέμπτη (1/11/18)

Ωροσκόπιο Κριός

Σήμερα η έμπνευση ρέει σαν νερό, αλλά είναι δύσκολο να συγκεντρωθείτε. Αν καταγράψετε κάπου τις ιδέες σας θα είναι πιο εύκολο να τις διαχειριστείτε.

Αφού βρίσκεστε ακόμη στη διαδικασία καταιγισμού ιδεών, προς το παρόν δε χρειάζεται να πείτε στον/στη σύντροφό σας τι έχετε στο μυαλό σας.

Ωροσκόπιο Ταύρος

Μάθετε να αντιμετωπίζετε τα θέματα που έχετε με τον/τη σύντροφό σας στο παρόν και όχι να αντιδράτε σε μοτίβα του παρελθόντος. Αν το κάνετε αυτό η σχέση σας θα βελτιωθεί περισσότερο από όσο φαντάζεστε. Οπότε δώστε προσοχή στο εδώ και το τώρα.

Ωροσκόπιο Δίδυμοι

Είναι ο σημαντικός σας άλλος υποστηρικτικός και δεκτικός σε αυτά με τα οποία παθιάζεστε; Αν η απάντηση είναι αρνητική, τους δείχνετε αυτά που θέλετε από αυτούς ή αγανακτείτε σιωπηλά; Φερθείτε σαν ενήλικες.

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Το να είστε σε μια σχέση δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε κατά καιρούς να δέχεστε φιλοφρονήσεις και ασήμαντες προσπάθειες φλερτ. Είναι ωραίο να σας υπενθυμίζουν ότι είστε ακόμη θελκτικοί. Απλά φροντίστε να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας από την αρχή.

Ωροσκόπιο Λέων

Αυτή την περίοδο η σχέση σας θυμίζει κωμωδία. Πνευματώδεις διάλογοι, παράλογες καταστάσεις και (ναι!) ερωτικές στιγμές ξεπετάγονται από τα πιο αναπάντεχα μέρη. Ο έρωτας σας για τον/τη σύντροφό σας σας κάνει να ερωτευτείτε και τη ζωή.

Ωροσκόπιο Παρθένος

Αν μπορούσαν να εξαφανιστούν τα πεθερικά σας, οι γείτονες σας ή το αφεντικό σας, η σχέση σας θα ήταν τέλεια – δεν θα ήταν; Να προσέχετε τι εύχεστε. Αν η ευχή σας πραγματοποιηθεί, μπορεί να προκύψουν κάποιες επιπλοκές που ούτε καν τις φαντάζεστε.

Ωροσκόπιο Ζυγός

Σε κάθε ιστορία υπάρχουν πάντα δυο πλευρές. Μισό λεπτό – μήπως υπάρχουν τέσσερις-πέντε; Είναι δύσκολο να το διαπιστώσετε αφού ακούσετε την εκδοχή του/της συντρόφου σας, της μητέρας σας και τη δική σας. Έχετε κατακλυστεί με πληροφορίες.

Ωροσκοπιο Σκορπιός

Το να ανακαλύψετε ποιοι πραγματικά είστε μπορεί να συμβεί τόσο εντός μιας σχέσης όσο και έξω από αυτήν. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία που έχετε στη διάθεση σας. Μπορείτε να αναρωτηθείτε για το τι θα μπορούσε να έχει συμβεί αν οι περιστάσεις ήταν διαφορετικές, αλλά αυτό είναι χάσιμο χρόνου.

Ωροσκόπιο Τοξότης

Το να βρίσκεστε μαζί απαιτείται σε μια σχέση αλλά δεν περιλαμβάνει οδηγίες χρήσης. (Πόσο ενοχλητική αυτή η παράλειψη!) Τι σημαίνει αυτό; Ότι κάθε ιστορία αγάπης είναι μοναδική.

Ωροσκόπιο Αιγόκερως

Μια υπερβολική αντίδραση δεν είναι κάτι κακό, αρκεί να έχετε στο μυαλό σας ότι δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Στην πραγματικότητα, όλη αυτή η αναστάτωση σας υπενθυμίζει ότι τώρα τελευταία τα πράγματα παραήταν ήσυχα μεταξύ σας.

Ωροσκοπιο Υδροχόος

Σήμερα σας απασχολούν πολλά ζητήματα. Μισό λεπτό – τι είπαμε ότι σκεφτόσασταν; Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να είναι το ίδιο αφηρημένος/η με εσάς. Καλό θα είναι ειδικά για σήμερα να έχετε μαζί σας πάντα μολύβι και χαρτί.

Ωροσκόπιο Ιχθύες

Σήμερα έχετε την εύνοια της τύχης. Και κάτι περισσότερο – έχετε τον εαυτό σας και τον/τη σύντροφό σας, για να μην αναφέρουμε την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέρφους σας. Το σύμπαν λέει ότι έφτασε η ώρα να ανακατέψετε την τράπουλα και να δείτε τι χαρτί θα σας τύχει.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments